Ν. Γαλιατσάτος: Ψηφίστε για ένα καλύτερο αύριο

Την υποψηφιότητα του για την μονοεδρική της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου παρουσίασε προχθές ο γνωστός πρωταθλητής, προπονητής της άρσης βαρών και ενεργός συμπολίτης μας Νίκος Γαλιατσάτος.

Αρχικά ο κ. Γαλιατσάτος έκανε μια σύντομη αναφορά στην επαγγελματική του σταδιοδρομία στο εμπορικό Ναυτικό και το πυροσβεστικό σώμα, καθώς και την πορεία του ως προπονητής της άρσης βαρών με πολλές επιτυχίες.

Ακολούθως μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αναφερόμενος στη νομή της εξουσίας από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα το οποίο αποτελεί την μειοψηφία σε σχέση με το σύνολο του εκλογικού σώματος.

Τόνισε ότι ακόμα και αυτοί που εκλέγονται ως κυβερνήτες της χώρας παίρνουν οδηγίες από άλλα κέντρα όπως τις Βρυξέλλες (ΕΕ) και τη Γερμανία.

Μίλησε για την κοινωνική αποσάθρωση από τα κόμματα της τωρινής δήθεν Αριστεράς, με διάφορες εκφάνσεις της πολιτικής ορθότητας.

Κάλεσε, τέλος, τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν για ένα καλύτερο αύριο αυτούς που μπορούν να το πετύχουν και να μην παρασύρονται από κούφια λόγια και υποσχέσεις. Η Ελληνική Λύση έχει ως σύνθημα Πρώτα η Ελλάδα, αυτή που υπερασπίστηκαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, που ελευθέρωσαν οι ήρωες του 1821.