Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν «ρόμπα» τον Θεόφιλο και αυτός δηλώνει …ανεξάρτητος!

«Μαύρο» ΣουΚού για

Μιχαλάτο – Βουλευτή

Ηταν ζήτημα χρόνου να γίνει η έκρηξη και να γίνει μπουρλότο η τοπική πολιτική σκηνή! Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σίγουρα θα το θυμάται ο μεν Ολιγάρχης δήμαρχος για καιρό και ο βουλευτής γρήγορα θα θέλει να το ξεχάσει! Καταρχήν ήταν το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Η» για το ρόλο του Θεόφιλου ως κομματάρχη του βουλευτή και της Κυβέρνησης!

Την ίδια ημέρα δύο απανωτές ανακοινώσεις καταγγελίες από τα κόμματα που κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, έβαλαν «φωτιά» στα τοπικά πολιτικά πράγματα! Η ΝΔ ειδικά ξεκαθάρισε με σαφήνεια τις σχέσεις της με τον δήμαρχο Μιχαλάτο και προσδιόρισε πως ο βουλευτής του κόμματος «κάνει του κεφαλιού του»!

Σήμερα και τις επόμενες δύο ημέρες θα ασχοληθούμε από την στήλη με τη «φωτιά» που πήρε (όχι ξαφνικά είναι η αλήθεια…) η τοπική πολιτική σκηνή με αφορμή τις αποκαλύψεις του «Η» ξεκινώντας …ανάποδα, από την δήλωση Θεόφιλου ή σωστότερα …τη δήλωση «Από το Γραφείο Δημάρχου».

Κάτι θέλει να πει, αλλά

και …δεν το λέει

Ο Θεόφιλος λοιπόν και όχι ο ίδιος, αλλά …«Από το Γραφείο Δημάρχου» εκών άκων έσπευσε να κάνει μια δήλωση που κάτι θέλει να πει αλλά και …δεν το λέει και από την οποία το μόνο σαφές που προκύπτει είναι η προσπάθειά του να καταστήσει συνένοχο στις πολιτικές του ακροβασίες το σύνολο των μελών της παράταξής του!

Η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή «Από το Γραφείο Δημάρχου».

Κι όμως η ανακοίνωση ασχολείται αποκλειστικά με την …παράταξη του Θεόφιλου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» όπως άλλωστε αναφέρεται και ουδόλως με τα του Δημάρχου! Από πότε αλήθεια η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτο εκπροσωπείται …«Από το Γραφείο Δημάρχου»;

Στήριξη του βουλευτή με

…την στήριξη της παράταξης;

Αντίθετα η δήλωση στήριξης του βουλευτή στις 13/5/2021 υπογράφεται από τον …Θεόφιλο Μιχαλάτο! Σκέτο! Ούτε από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο Δήμαρχο Αργοστολίου όπως υπέγραψε την απάντησή του στο ΣΥΡΙΖΑ για την Καλλιθέα, ούτε «Από το Γραφείο Δημάρχου» που υπογράφεται η ασυνάρτητη τελευταία δήλωση!

Ή μήπως με τη σημερινή του δήλωση θέλει να πει ότι έγινε …δηλωσίας στήριξης βουλευτή και Κυβέρνησης ΝΔ με την έγκριση που πήρε από «τα στελέχη από όλους τους κομματικούς χώρους που περιλαμβάνονται στους κόλπους της, τα οποία πάνω από όλα υπηρετούν την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας»!!!

Ποιος κατηγόρησε Τσιλιμιδό-Βαλλιανάτο

ως κομματάρχες

του βουλευτή και της Κυβέρνησης;

  «Από το Γραφείο Δημάρχου» δηλώνεται πως «Τα τελευταία δημοσιεύματα, αποδεικνύουν περίτρανα την πολιτική ανεξαρτησία της παράταξής μας»!!!

Όμως όλα τα σχετικά δημοσιεύματα και πρώτα του «Η» αναφέρονται με στοιχεία στις σχέσεις του Θεόφιλου Μιχαλάτου και μόνο του Θεόφιλου Μιχαλάτου με τον βουλευτή και την Κυβέρνηση, και όχι της Παράταξής του όπως τεχνηέντως προσπαθεί να εμφανίσει, κάνοντας συνένοχους των πολιτικών του ακροβασιών το σύνολο των μελών της Παράταξής του!

Ουδείς όμως δεν κατηγόρησε (για παράδειγμα) τον Τσιλιμιδό του ΚΙΝΑΛ ή τον Βαλλιανάτο του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι κομματάρχες του βουλευτή και της Κυβέρνησης της ΝΔ… Κλείνοντας με ένα ερώτημα και ένα Υστερόγραφο Τελικά: Αυτό κατάλαβε, ή αυτό τον βολεύει να πει ό,τι κατάλαβε τον Θεόφιλο, έστω …«Το Γραφείο Δημάρχου»;

Ό,τι και να ισχύει, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος πιστοποίησε γι’ άλλη μία φορά και με την τελευταία του ανακοίνωση πως δικαιωματικά θα μείνει στην ιστορίας ως ο …δήμαρχος Μαλαγάνας!

Και το Υ.Γ.: Ότι και να συμβεί το επόμενο διάστημα, το ερώτημα προς τον Θεόφιλο Μιχαλάτο κομματάρχη -κατά δήλωσή του- του βουλευτή Καππάτου άρα και της Κυβέρνησης της ΝΔ, περιμένει απάντηση: Είναι τυχαίο ότι σε διάστημα 22 ½ μηνών ο Καππάτος αλαμπρατσέτα με τον Θεόφιλο διαβήκανε τρεις φορές τις πόρτες των Υπουργείων και σε 7 μήνες με τα διαπιστευτήρια σε βουλευτή και Κυβέρνηση στα χέρια …εννιά φορές και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου;

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ