Ξανά πρόεδρος στην Αδ. Πειραιά η Μαρ. Νεόφυτου

Σε συνέχεια των αρχαιρεσιών της 29.04. 2018 που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη μελών Δ.Σ., μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκλεκτόρων ΟΚΙΣ, το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά συγκροτήθηκε σε σώμα και ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι τμημάτων ως εξής:

Πρόεδρος: Μαριολένη Νεοφύτου- Ζαφειράτου

Αντιπρόεδρος: Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

Γενική Γραμματέας: Χρύσα Κοκκόση

Ταμίας: Ορέστης Καππάτος

Έφορος: Γεράσιμος Ζαφειράτος

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Δήμητρα Βαλλιανάτου

Αναπλ. Έφορος: Χριστίνα Βλάχου

Μέλη Δ.Σ.

Αγγελετάκης Γεράσιμος

Υπεύθυνη Κεφαλονιάς: Βουτσινά Στυλιανή

Υπεύθυνος Πολιτιστικού Καφενείου: Παπαθεοδωράτος Νέστωρ

Χρονόπουλος Κωνσταντίνος

Υπεύθυνοι Τμημάτων

Υπεύθυνη Μουσικοχορευτικών Τμημάτων: Διονυσία Βασιλάτου

Υπεύθυνες Τμήματος Γυναικών: Χριστίνα Βλάχου, Χριστίνα Βασιλάτου, Αφροδίτη Ζαμπέλη

Υπεύθυνη Νεολαίας: Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Μαριολένη Νεόφυτου- Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Χρύσα Σ. Κοκκόση

  • Ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου:

Αγαπητοί Συμπατριώτες, αγαπητά μέλη της Αδελφότητας

Η συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες της Αδελφότητας κατέδειξαν τη θέλησή σας για έναν ισχυρό Σύλλογο αφ΄ ενός και την επιδοκιμασία του έργου που έχει γίνει έως τώρα αφ’ ετέρου. Μας στείλατε ένα μήνυμα θετικό και αισιόδοξο, δίνοντάς μας χαρά και κέφι να δημιουργήσουμε περισσότερα και καλύτερα.

Η επανεκλογή των μελών που υπηρετήσαμε στο προηγούμενο Δ.Σ. είναι επιβράβευση των δράσεων που αναλάβαμε και πραγματοποιήσαμε στην τριετή θητεία μας, και  ανανέωση της εμπιστοσύνης σας. Στα νεοεκλεγέντα  δε μέλη ενισχύεται η απόφασή τους να ενταχθούν στο Δ.Σ. για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον κοινό μας σκοπό.

Αξιοσημείωτο και ενθαρρυντικό είναι ότι και τα αναπληρωματικά μέλη ζήτησαν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στις λειτουργίες της Αδελφότητας και ομόφωνα έγινε αποδεκτό, κάνοντας πράξη την εξαγγελία μας για την εξωστρέφεια και την ενσωμάτωση όλων των μελών μας που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας επιλέξατε στη Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου μας, δείχνοντάς μας για μια ακόμη φορά εμπιστοσύνη και αναθέτοντάς μας την ευθύνη του για την επόμενη τριετία. Με σύμπνοια και συνεργασία το Δ.Σ. θα διαφυλάξει το συμφέρον της Αδελφότητας και θα εργαστεί για την προβολή του Κεφαλληνιακού και Ιθακήσιου πνεύματος. Τη δύναμή μας την αντλούμε από σας, παίρνουμε έμπνευση από τα νησιά μας και δημιουργούμε το όραμα της επόμενης μέρας.

Σας καλούμε όλους ως συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ωραίο ταξίδι με πυξίδα την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Δίνουμε το πρώτο ραντεβού μας στις 12 Μαΐου, στο θέατρο ΒΕΜΠΟ, να τιμήσουμε την ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, 154 χρόνια μετά… ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος της

Αδελφότητας

Κεφαλλήνων και

Ιθακησίων Πειραιά

Μαριολένη Νεόφυτου