Ξανά ρωτάμε …Γιατί μόνο στην Κέρκυρα τεστ για Covid-19;

Με τον ίδιο τίτλο «Γιατί μόνο στην Κέρκυρα τεστ για Covid-19 ;» …  τα έχουμε «ξαναψάλει» στην κ. Κράτσα για την επιλεκτική της πρακτική να γίνονται τεστ μόνο στην Κέρκυρα όπως την πρωτομηνιά του περασμένου Δεκέμβρη !

Αφορμή τώρα μας έδωσαν δύο συνεχόμενα δελτία τύπου της Περιφέρειας σχετικά με την διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για covid – 19 .

Το ένα με το οποίο γινόταν αναγγελία για «Ακόμα μια δράση  «Drive Through» από την Περιφέρεια η οποία θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ότι πρόκειται για τη δράση, κατά την οποία οι πολίτες μέσα από το αυτοκίνητό τους ελέγχονται για COVID-19 και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εντός μιας ώρας»

Και το δεύτερο για να ανακοινωθεί ότι θα γίνουν από την Περιφέρεια «Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για COVID-19, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, σε Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα» .

Και για να μην παρεξηγηθούμε: Δεν λέμε να μην γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid – 19 στην Κέρκυρα και ιδιαίτερα στα απομακρυσμένα νησάκια Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα. Το ίσα – ίσα !

Όμως η Κεφαλονιά και η Ιθάκη βρε λεβέντες και λεβέντισσες δεν ανήκουν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων;  Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

KOΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ