Ξανά την Άνοιξη το «Smyrna di Levante»

Το τελευταίο δρομολόγιο για την φετινή χειμερινή περίοδο εκτέλεσε χθες από τη Σμύρνη το «Smyrna di Levante» της Levante Ferries και σήμερα το πλοίο θα «δέσει» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Levante Ferries, τα δρομολόγια του «Smyrna di Levante» πρόκειται να ξεκινήσουν εκ νέου την Ανοιξη του 2023, όπου οι δύο αυτές πόλεις θα συνδεθούν ξανά ακτοπλοϊκά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«H Levante Ferries Group ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, το χειμερινό πρόγραμμα των δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκης-Σμύρνης ολοκληρώνεται στις 30/11/2022.

Από την έναρξη των δρομολογίων στις 10/10/2022 η εταιρεία πραγματοποίησε ήδη 40 ταξίδια, θέτοντας τις βάσεις για την απρόσκοπτη επιβατική και εμπορική διασύνδεση των δύο χωρών.

Αυτή η δίμηνη εξυπηρέτηση της γραμμής αποτελεί χρήσιμη παρακαταθήκη για την εύκολη και γρήγορη επανεκκίνηση των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν 2023.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων της καλοκαιρινής σεζόν θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

H Levante Ferries ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της για την επιτυχή υλοποίηση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος, καθώς και όσους επέλεξαν να ταξιδέψουν μαζί της σε αυτό το πρωτοποριακό και ιστορικό ταξίδι».