Ξεκίνησε το έργο της ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Ιθάκης

Ξεκίνησε το έργο της ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Ιθάκης και από χθες τα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου «Μαυροειδής» έχουν πάρει στην κυριολεξία «φωτιά» για να ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο.

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μέρα με τη μέρα κερδίζει το «στοίχημα» που έβαλε όταν ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, διεκδκώντας μικρά αλλά και μεγάλα κονδύλια από το Κεντρικό Κράτος για την αναβάθμιση έργων υποδομής , αλλά και νέων έργων για το Νησί του, βελτιώνοντας την ποιότητα της καθημερινότητας των Ιθακησίων.

Επόμενος μεγάλος στόχος του δημάρχου Ιθάκης είναι η ολοκλήρωση των Μελετών Οδοποϊας Ασφαλτόστρωσης τριών Κεντρικών Δρόμων: Του Δρόμου προς τον Αρχαιολογικό Χώρο Αγίου Αθανασίου (Σχολή Ομήρου), του Δρόμου προς την Παραλία Σχίνου και του Δρόμου προς την Παραλία Καμίνια, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Οι Μελέτες γίνται από το Δήμο Ιθάκης σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλονιάς με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων-Οδικό Δίκτυο.

Οι Μελέτες θα ολοκληρωθούν μέσα στο Μάρτιο και θα σταλούν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης για να δρομολογηθεί η προκήρυξη του έργου.

Δ.Δ.-