Ξεκίνησε το Ληξουριώτικο Καρναβάλι

Ξεκίνησε χθες δυναμικά το Ληξουριώτικο Καρναβάλι με πρώτη εκδήλωση την ημέρα των ερωτευμένων στο κέντρο «Απόλαυση» στο Μουρελάτο με την ορχήστρα «MO-NTE NERRO». Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού του Δήμου Ληξουρίου έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα που καλύπτει κάθε ηλικία και κάθε γούστο για όλη την καρναβαλική περίοδο.

Τα παιδιά ξεκίνησαν το ξεφάντωμα συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά εργαστήρια με καπέλα, κούκλες, μάσκες και άλλες πολλές δημιουργίες. Δεν λείπουν οι σατιρικές και σκωπτικές στιγμές, παιχνίδια μασκαρεμένων, θεατρικά και παραδοσιακά παιχνίδια, νυχτερινά ξεφαντώματα με καρναβαλική μουσική για μικρούς και μεγάλους! Καντρίλιες, γαϊτανάκι, αστικοί χοροί θα έχουν την τιμητική τους αλλά και έκτακτες εμφανίσεις στην εκπομπή «Καλό απογευματάκι»!

Αναμένεται θριαμβευτική η είσοδος του βασιλιά Καρνάβαλου αύριο στις 12:00 και οι εκπλήξεις συνεχίζονται κάθε μέρα όλο και πιο δυνατές στα Bar της πόλης, στην κεντρική πλατεία και σε άλλους δημόσιους χώρους.

Μην ξεχνάτε ότι ο μοναδικός Στέλιος Διονυσίου θα τραγουδήσει στις 27/2 ειδικά για σας στο ξενοδοχείο «Ionian Sea» στην Κουνόπετρα.

Μέσα στα πολλά θεάματα, εκτός από την συμμετοχή του Ανδρέα Λασκαράτου, διάσημοι καλλιτέχνες και ο τρελαμένος εξ Αθηνών που θα ήθελε να είναι Ληξουριώτης, Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις απαραίτητα είναι: η αμφίεση, η προσωπίδα και το … κραγιόν σας!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση στο μοναδικό Ληξουριώτικο Καρναβάλι, το πρώτο της Κεφαλονιάς!