Ξεκίνησε το 29ο Φεστιβάλ Διεθνές Γυμναστικής στο Αργοστόλι

Το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που και φέτος φιλοξενεί ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άρχισε χθες βράδι στο Αργοστόλι με την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια παρέλαση των ομάδων που ξεκίνησε από την Πλατεία Καμπάνας και κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Ακολούθησε στις 9.30 μ.μ. η τελετή έναρξης που ήταν η πρώτη επίσημη εκδήλωση στην ανακαινισμένη Πλατεία του Αργοστολίου.

Από την εξέδρα ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης κήρυξε την έναρξη του Φεστιβάλ και καλωσόρισε τους αθλητές ευχόμενος σε όλους καλή διαμονή στο νησί μας.

Σήμερα, το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Ληξούρι, όπου στις 8 μ.μ. θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των ομάδων, ενώ αύριο στις 8 μ.μ. θα συνεχιστεί το Φεστιβάλ με την δεύτερη παρουσίαση στα Φραγκάτα. Εκεί, ο Καλλιτεχνικοχορευτικός Σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων!

Όπως κάθε χρόνο η διοργάνωση κορυφώνεται μεθαύριο Κυριακή 2 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, όπου όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.

Παράλληλα, το καθιερωμένο beach party το πρωινό της Κυριακής στο COSTA COSTA και το party μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στο MYWAY θα προσφέρουν μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων- Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.