Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα Τμήματα της Ακαδημίας του Παλληξουριακού

Από τον Παλληξουριακό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από τη Δευτέρα (4/9) από τις 17:00 έως τις 18:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στον χώρο (container) του Συλλόγου στον Άγιο Αντώνη από όπου θα μπορείτε να λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση και να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές και το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων ανά τμήμα θα σας δοθούν κατά την εγγραφή καθώς αναμένουμε την οριστικοποίηση ύστερα από την καθιερωμένη συνάντηση των Σωματείων με τον Δήμο για την χρήση των γηπέδων.

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ως μέλος του Δικτύου Soccer+ θα συμμετέχει στις δράσεις της Δομής 1η Φεβρουαρίου 2022 Εις το Όνομα του Άλκη.

Όπως κάθε σεζόν, θα λειτουργήσουν τμήματα όλων των ηλικιών από 5 έως 15 ετών με δεδομένη την συμμετοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι μόνο.

Φυσικά, το γυναικείο τμήμα (μικτών ηλικιών άνω των 11 ετών) θα δώσει συνέχεια στην περσινή πολύ πετυχημένη χρονιά.

Να σημειώσουμε ότι η εγγραφή είναι απαραίτητη για νέους και παλιούς αθλητές.

Κατά την εγγραφή θα σάς δοθεί έντυπο Ασφαλιστικής Κάλυψης των αθλητών – μια πολύ σημαντική και καθόλου δεδομένη παροχή – με την οποία προσφέρεται κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων μέσω του Προγράμματος του ΟΠΑΠ “Αθλητικές Ακαδημίες” στο οποίο η ομάδα μας αποτελεί μέλος.

Όπως και την περσινή σεζόν ο Σύλλογος μας ως μέλος και του καινοτόμου δικτύου Soccer+ A&D Sports Management θα προσφέρει την δυνατότητα στους αθλητές μας να συμμετάσχουν τόσο σε trials επαγγελματικών ομάδων όσο και σε ποδοσφαιρικά τουρνουά εκτός νησιού αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Σας υπενθυμίσουμε την δυνατότητα άμεσης απόκτησης του ρουχισμού της ομάδας μας από το e-store της εταιρίας Macron:

https://macronstorecreta.gr/…/%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b7…/

Για τα παιδιά των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας προβλέπεται μειωμένη συνδρομή.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 697 4580873 (Zερβός Ηλίας).