Οι Αγρότες ξανά στις τράπεζες!

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενημερώνει ότι από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, αργά το απόγευμα άρχισαν να πιστώνονται τα πολυαναμενόμενα χρήματα της φετινής Εξισωτικής Αποζημίωσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ντόπιων Παραγωγών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) συνολικά 335.221 δικαιούχοι Αγρότες λαμβάνουν το ποσό των 234.187.962,34 ευρώ, το οποίο και αναλογεί στο Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για τις Αιτήσεις που υποβλήθηκαν το 2017.

Προοίμιο της πληρωμής αποτέλεσε η ανακοίνωση της κατάστασης με τους δικαιούχους από τον Υ.Α.Α.Τ. με την οποία ενημερώνονται οι Παραγωγοί ότι εκδόθηκε η τελική κατάταξη των εγκεκριμένων και των απορριπτόμενων μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των Ενστάσεων.

Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί καθημερινά (8:00 – 16:00) στο ιδιόκτητο κτίριο του Ε.Α.Σ. επί της Λεωφ. Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, όπου τηρούνται καταστάσεις των ντόπιων δικαιούχων Αγροτών με τα ποσά των φετινών Επιδοτήσεων.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης