Οι κλειστές επιχειρήσεις πρέπει να απαλλαγούν άμεσα από τα δημοτικά τέλη! Είναι ανήθικο να πληρώνουν οι επαγγελματίες για κλειστά μαγαζιά!

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε προχθές ότι οι επιχειρήσεις του Δήμου Αργοστολίου παρότι ήταν κλειστές λόγω πανδημίας, υποχρεούνται να πληρώσουν κανονικά τα δημοτικά τέλη!

Παρόλο που άλλοι Δήμοι και η πολιτεία παίρνει το ένα μέτρο μετά το άλλο για την ενίσχυση των επαγγελματιών με σκοπό να καταφέρουν να επιβιώσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης και πραγματικότητας τους υποχρεώνει να πληρώσουν κανονικά!

Ακόμη χειρότερα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής,  ο οποίος ψηφίστηκε για να υπερασπίζεται τους επαγγελματίες του νησιού συμφώνησε με το κ. Μιχαλάτο και αρνήθηκε την απαλλαγή των δημοτικών τελών από τους επαγγελματίες του νησιού!

Η υποκρισία του κ. Σπαθή ο οποίος διατείνεται ότι παλεύει για τους επαγγελματίες, είναι απερίγραπτη και είναι πραγματικά άξιο απορίας πως θα ζητήσει την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου.

Τι θα πει σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι τη στιγμή που παλεύουν για την επιβίωσή τους βλέπουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να τους επιτίθεται με αυτό τον τρόπο!

Παναγής Eρτσος
Σύμβουλος Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης