Οι νεολαίοι μας, πάντα δυνατοί, δίπλα στον Παύλο!

Ναι μεν μπορεί κάπως να έχουμε γεράσει στο νησί μας αλλά η νεολαία μας μένει εδώ δυνατή και πολλά υποσχόμενη. Δραστήρια και μεθοδική ψάχνει να βρει τρόπους και θέσεις εργασίας για να μείνει στο νησί μας.

Το ένστικτό της και η λογική της την στρέφουν προς ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στην ίδια και στον τόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που η νεολαία μας άρχισε να πλαισιώνει τον Παύλο Παπαδάτο που είναι εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα νησιά μας.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο Παύλος μόνο να δώσει θέλει. Και μπορεί μάλιστα να δώσει πολλά και ήδη το έχει αποδείξει. Σάββατο βράδυ γνωρίζουμε ότι είκοσι περίπου νεολαίοι του παρέθεσαν βραδινό στα Βαλσαμάτα, αλλά και στην προεκλογική συγκέντρωση της κυρίας Ρόδη Κράτσα πάλι νεολαίοι βρέθηκαν γύρω του, αυτός είναι ο λόγος που και ο ίδιος ανοικτά στηρίζει τους νέους και τις νέες του ψηφοδελτίου της κυρίας Κράτσα. Ο Παύλος δεν στηρίζεται σε μηχανισμούς και ούτε ανήκει σε μηχανισμούς. Ο ίδιος μπορεί να μεγαλούργησε εκτός Κεφαλονιάς αλλά ποτέ του όπως λέει ο ίδιος  δεν έλειψε έστω και νοερά ούτε μία ημέρα από το χωριό του και την Κεφαλονιά.

Ε.Σ.