Οι σημερινές (27/7) εκδηλώσεις

Α. Κωνσταντάκης

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Aύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ.

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει τη μεγάλη επιτυχία, «ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ. Ένα μυστήριο με Νόημα…!». σε κείμενο και σκηνοθεσία Ντίνας Σταματοπούλου και πρωτότυπη μουσική Κωστή Μοραβέγια!

O λατρεμένος ήρωας των ιστοριών του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, με τον θαυματουργό μεγεθυντικό φακό του, τον πιστό του δρ. Γουότσον και ένα επιτελείο οκτώ ταλαντούχων ηθοποιών, μουσικών και χορευτών παροτρύνουν τα παιδιά να ακονίσουν την παρατηρητικότητά τους, να οξύνουν την κριτική τους ικανότητο και να γίνουν χαρούμενοι «συνένοχοι» στη λύση του μυστηρίου.

Προπώληση 10€ Είσοδο 12€ κανονικό, 10€ παιδικό 8€ φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ άνω των 65).

Ερισος, ΑΣΣΟΣ

Προαύλιος χώρος Παναγίας της Πλακούλας, στο Κάστρο, ώρα: 9.30μμ.

H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κοι o Πολιτικός Σύλλογος «H ΑΣΣΟΣ» διοργανώνουν μουσική βραδιά «Μελωδικό ταξίδι, στον έναστρο ουρανό της Άσσου» με την Σοπράνο και Μαέστρο Χριστίνα Ρόκκου. Ερμηνεύει Λαυράγκα, Αποστολάτο, Μαρκάτο, αλλά και Σακελαρίδη, Αττίκ, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη καθώς πολλούς ακόμα μεγάλους δημιουργούς. Στο πιάνο συνοδεύει o κριμένος πιανίστας και καθηγητής μουσικής Πέτρος Μπεράτης.

Θηνιά ΖΟΛΑ Πλατεία, ώρα: 9.00μμ.

H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και η Τ.Κ. Ζόλων προσκαλούν τους μικρούς τους να διασκεδάσουν με παράσταση Καραγκιόζι από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό.

Είσοδος Ελεύθερη.

Ελειός-Πρόννοι ΣΚΑΛΑ, ώρα: 8.30μμ.

Μουσικός περίπατος με κεφαλονίτικες καντάδες και αριέττες από Κεφαλονίτες κανταδόρους, μια προσφορά της ΚΕΔΗ.ΚΕ.

Ελειός-Πρόννοι ΠΟΡΟΣ Πλατεία, ώρα: 9.00μμ.

Παιδικό Χορευτικό του «Π.Σ. Πρόνησος», ώρα: 10.00μμ. Μουσικός περίπατος με κεφαλονίτικες καντάδες και αριέττες από Κεφαλονίτες κανταδόρους, μια προσφορά της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.