Οκτώ μέλη από τον Συνδυασμό του περιφερειάρχη Γ.Τρεπεκλή αποσύρουν την στήριξή τους

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γ. Τρεπεκλής

Για μια πολιτική αλλαγή που κράτησε μόνο 20 ήμερες κάνουν λόγο οκτώ μέλη του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Ι.Ν. Γιάννη Τρεπεκλή από τη Ζάκυνθο και μάλιστα, σε ανακοίνωσή τους χρησιμοποιούν σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως αναξιοπιστία, ανειλικρίνεια, αγνωμοσύνη και πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Ουσιαστικά, οι 8 εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους για την επιλογή του Περιφερειάρχη να βάλει στελέχη του ψηφοδελτίου της κας Κράτσα στον ΦΟΣΔΑ Ι.Ν. (εννοώντας προφανώς την περιφερειακή σύμβουλο Κατερίνα Μοθωναίου).

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό της ΙΟΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που υπογράφουν την δημόσια επιστολή, σημειώνοντας ότι ο Περιφερειάρχης αγνόησε επιστολή με τις υπογραφές των εκλεγμένων, υποψήφιων και φίλων του συνδυασμού της Ζακύνθου για το παραπάνω θέμα είναι οι: Αρκαδινός Σπύρος, Βαρυπάτης Διονύσιος, Γιακουμελός Αντώνιος, Κουρουμπλή – Φλεμοτόμου Παρθένα (Νένα), Μαρινάκης Ανδρέας, Πάστρας Χρήστος, Σπίνος Παναγιώτης και Σωτηρακόπουλος Σωτήρης.

Η «καυτή» επιστολή

Στην επιστολή τους, με τίτλο: «Η Πολιτική Αλλαγή που κράτησε μόνο 20 ημέρες !!!!!!», αναφέρουν:

«Κύριε Περιφερειάρχη,

Με την παρούσα δημόσια επιστολή θα θέλαμε να σας θέσουμε τα εξής ερωτήματα που πιστεύουμε να τύχουν απάντησης σας αποδεικνύοντας ότι διαθέτετε το πολιτικό θάρρος και την πολιτική σκέψη που απαιτεί ο θεσμός που υπηρετείτε:

α) Τι είναι αυτό που σας έκανε 20 ημέρες μετά τις εκλογές να ξεχάσετε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις απέναντι στις πολιτικές που καταδίκασε ο λαός της Ζακύνθου και των Ιονίων Νήσων;

β) Πώς γίνεται να κερδίζουμε τις εκλογές με ποσοστό 65% και να βάζετε στελέχη του ψηφοδελτίου της κας Κράτσα στο ΦΟΣΔΑ συγκεκριμένα, εκεί που κατηγορούσατε προεκλογικά ότι γίνεται κακοδιαχείριση και θα προχωρούσατε από την πρώτη ημέρα που θα αναλαμβάνατε την περιφερειακή διοίκηση σε ελέγχους με ορκωτούς λογιστές.

γ) Τι είναι αυτό που σας έκανε να αγνοήσετε επιστολή με τις υπογραφές των Εκλεγμένων, Υποψήφιων και Φίλων του Συνδυασμού της Ζακύνθου;

Τις ερωτήσεις αυτές περιμέναμε να σας τις κάνουμε δια ζώσης κατά την επίσκεψη σας στο νησί μας, πιστεύοντας ότι θα τηρούσατε την προεκλογική σας δέσμευση, η οποία ήταν ότι θα βλέπατε τους υποψήφιους του συνδυασμού με σκοπό να ακούτε τις προτάσεις τους και τις επισημάνσεις τους καθώς επίσης και τους φίλους της παράταξης, πράγμα το οποίο δεν τηρήσατε.

Αντ’ αυτού μετά από 4 μήνες αναμονής ήρθατε και φύγατε σαν το φάντασμα αποδεικνύοντας όπως φάνηκε ότι ξεχάσατε γρήγορα τις προεκλογικές σας εξαγγελίες νομίζοντας ότι συμβαίνει το ίδιο και με όλους εμάς.

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!!!!

Για όλους εμάς, αυτές οι συμπεριφορές καταδεικνύουν στο πρόσωπο σας: Αναξιοπιστία, Ανειλικρίνεια, Αγνωμοσύνη, Πολιτικό Τυχοδιωκτισμό.

Για τους παραπάνω λόγους θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας και εσάς ότι αποσύρουμε την στήριξή μας στο πρόσωπο σας Γιάννη Τρεπεκλή και στην παράταξή σας.

Παραμένοντας ενεργοί πολίτες θα είμαστε παρόντες στα τεκταινόμενα της Περιφέρειας και θα στηρίζουμε τις θέσεις για τις οποίες προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί στον Ζακυνθινό λαό».