Ολοι τα πήγαν μια χαρά, παρά τα ..παραπανίσια κιλά!

Είχαν οι περισσότεροι …κιλάκια, αλλά το ευχαριστηθήκανε! Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγηνε το Σάββατο στο γήπεδο Φαρακλάτων οι αιρετοί-εργαζόμενοι στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης νίκησαν τους αιρετούς-εργαζόμενους στο Δήμο Κεφαλονιάς με 5-3.
ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της στενής συνεργασίας των δύο Δήμων, αφού δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είναι ο πετυχημένος Κεφαλονίτης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος. Η συνεργασία που έρχεται σε συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Επίσης ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, άλλωστε το σύνθημα τα λέει όλα. «Η αυτοδιοίκηση αγωνίζεται» και ιδιαίτερα «στην προσπάθεια των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής», παράλληλα με το μήνυμα των διοργανωτών ότι η άθληση πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάθε ηλικίας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο δήμαρχος Ελληνικού κ. Γ. Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης και οι πρόεδροι των εργαζομένων των δυο Δήμων.
Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον και όλοι έδειχναν να το χαίρονται. Αν και στην περίπτωση δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα, για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ελληνικού με σκορ 5-3, ενώ τον αγώνα διηύθυνε ο διαιτητής κ. Παναγής Κομητόπουλος.
Με την ομάδα της Κεφαλονιάς αγωνίστηκαν και αρκετοί εκλεγμένοι, όπως ο Αλ. Μοσχονάς, ο οποίος μάλιστα πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του  Δήμου Κεφαλονιάς. Εξίσου καλοί ήταν και οι Ηλίας Κουρκουμέλης εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης που φόρεσε και πάλι τα γάντια του, αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης που ήταν αρκετά φορμαρισμένος.
Από την αντίπαλη ομάδα εκτός των άλλων ξεχώρισε και η συμμετοχή του δημάρχου Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.