Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αυτοί είμαστε! Οι 15+3 υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων νήσων, στην Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης αντίστοιχα. Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές, γνωστούς τόσο από την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, πορεύονται με ήθος και αξιοπρέπεια, για να έρθουν στο προσκήνιο οι ανάγκες του λαού στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Με όλες τους τις δυνάμεις ακούραστα και αποφασιστικά στον αγώνα, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μαζί με το λαό για όλα αυτά που μας αξίζουν!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 1. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Είναι 34 ετών κτηνοτρόφος, μέλος του Δ.Σ. του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
 2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ Είναι 62 ετών. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Νάπολης Ιταλίας στην Κοινωνιολογία με ειδικότητα στην Κοινωνική Ψυχολογία. Απόφοιτος Θεατρικής Σχολής Αιμίλιου Βεάκη. Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο έως το 2022. Εργάζεται στο Δήμο Αργοστολίου στο Τμήμα Πρόνοιας & Τρίτης ηλικίας
 3. ΓΑΡΜΠΗ ΑΙΜΙΛΙΑ Είναι 39 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας της Κύπρου. Με Μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου. Εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
 4. ΓΑΡΜΠΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ Είναι 27 ετών. Μεταλλειολόγος μηχανικός και εργάζεται ως συμβασιούχος στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Δ.Ε.Η. Μέλος στο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Evolutionκαι μέλος του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας.
 5. ΓΚΙΣΓΚΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Είναι 57 ετών. Αποφοίτησε από την Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δουλεύει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Αργοστόλι. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και είναι Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
 6. ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Είναι 64 ετών. Συνταξιούχος πλοίαρχος του εμπορικού Ναυτικού. Κατά την ενεργό υπηρεσία του υπήρξε στέλεχος της Ναυτεργατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης.
 7. ΜΕΣΣΟΛΩΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Είναι 41 ετών. Έχει τελειώσει Τ.Ε.Ι. Λογιστικής και διατηρεί λογιστικό γραφείο. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
 8. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ Είναι 65 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του ίδιου Τμήματος. Εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του ίδιου Δ.Σ. Υπήρξε αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος του Παραρτήματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
 9. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Είναι 34 ετών. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, Οικονομολόγος Εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
 10. ΜΠΑΛΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Είναι 22 ετών. Τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών.
 11. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Είναι 30 ετών. Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Τουρισμού-Επισιτισμού και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Υποψήφια Βουλευτής στις τελευταίες δυο εκλογικές αναμετρήσεις με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
 12. ΜΟΣΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Είναι 45 ετών. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκς για χρόνια στην Ιδιωτική Εκπάιδευση και συμμετείχε στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Υπήρξε Γραμματέας της ΚΟΒ Σάμης-Πυλάρου του ΚΚΕ. Είναι μέλος του Τμήματος Ιστορίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
 13. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Είναι 64 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρυά της Ερίσου. Βιολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ήταν μέλος του Σωματείου της ΕΛΜΕΚΙ. Σήμερα κατοικεί στην Λειβαθώ.
 14. ΤΣΙΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Είναι 55 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην Σάμη. Είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αιγιαλός” Σάμης.
 15. ΣΠΥΡΟΣ ΦΑΡΑΚΛΟΣ Είναι 67 ετών. Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος. Είναι μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Μέλος της Ε.Ο.Ε. της Τ.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 1. ΓΡΙΒΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ(ΑΓΓΕΛΙΚΑ) Είναι 76 ετών. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ιθάκης και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Ιθάκης, εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης.
 2. ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Είναι 55 ετών. Δημοτικός υπάλληλος στην Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ιθάκης.
 3. ΠΕΡΙΧΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Είναι 37 ετών. Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης στην Βόρεια Ιθάκη και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθάκης με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Στις 8 Οκτωβρίου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για ακόμα πιο δυνατή

(Λ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)