Οταν ο Παύλος συνάντησε τον Επίτιμο στην ονομαστική της εορτή της Ντόρας

Καλεσμένος της Ντόρας στο σπίτι της για την ονομαστική της εορτή ήταν το Σάββατο ο Παύλος.
Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρία του Παύλου, ήταν εκείνη που είχε κάνει την περίφημη καμπάνια της Ν.Δ. «Νέοι άνθρωποι-Νέες ιδέες», όταν ήταν υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που τότε είχε κερδίσει τις εκλογές και έγινε πρωθυπουργός της χώρας.
Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. ο Παύλος, όχι μόνο είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ο ίδιος ο Κυριάκος στην προεκλογική του εκστρατεία είχε αναρτήσει στο site του στο διαδίκτυο δήλωση του Παύλου με την οποία στήριζε την υποψηφιότητα του Μητσοτάκη.
Ρωτήσαμε σχετικά με την γιορτή της Ντόρας τον Παύλο και μας είπε ότι εκεί ήταν παρούσα σύσσωμη η οικογένεια της Ντόρας. O πατήρ Κωνσταντίνος, ο Κυριάκος, ο υιός Κώστας Μπακογιάννης (περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας), αλλά και η Αλεξία, η κόρη της, που ήταν συνεορτάζουσα. Πολιτικοί είχαν προσκληθεί ελάχιστοι, αλλά ήταν παρόντες ο Κώστας Τζαβάρας και ο Κωστής Χατζηδάκης, που είναι και οι δύο φίλοι του Παύλου. Ηταν επίσης εκεί ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, η Σία Κοσιώνη, καθώς επίσης και άλλοι γνωστοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.
O πατήρ Μητσοτάκης συγκινήθηκε αφάνταστα που είδε τον Παύλο, ο οποίος του είπε ότι τον θεωρεί ως ένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες πολιτικούς. O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του απάντησε: -«Παύλο, έμεινες ο ίδιος, σαν να μην πέρασε ο χρόνος από απάνω σου, ενώ για μένα τα χρόνια έφυγαν». Και ο Παύλος με τη σειρά του ανταπάντησε στον Επίτιμο: -«Πρόεδρε, τα χρόνια έφυγαν όντως, αλλά το όνομα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και να θέλει να φύγει, δεν θα το αφήσει να φύγει ποτέ η ιστορία».
Παρά την επιμονή μας να μάθουμε τι συζήτησε ο Παύλος με τον Κυριάκο, ο επιχειρηματίας από τα Δαυγάτα, δεν μας είπε τίποτε. Το μόνο που μας είπε είναι ότι η Ν.Δ. έπειτα από χρόνια, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσει, θα κυβερνήσει και μάλιστα πολύ καλά. Ρωτήσαμε επίσης τον Παύλο αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και μας απάντησε, διπλωματικά, ότι αυτό θα το αποφασίσει ο χρόνος και η Ν.Δ.
Σχετικά με τα φαγητά, ήταν όλα απλά και λιτά, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, τη στιγμή μάλιστα που έγινε στα ιστορικά και πρώην γραφεία της Ν.Δ., στην Αραβαντινού.

Και του χρόνου λέμε εμείς, με Παύλο βουλευτή!

mitsotakis
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
IMG_1248
Ντόρα και Παύλος στην γιορτή της τ. υπουργού