Ο,τι θέλουν μας κάνουν!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤΟ ΕΙΠΕ, ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ, η κα Μέρκελ! Ακριβώς όπως το εδημοσίευσα προ επταετίας και έκτοτε επανέλαβα δεκάδες φορές! ΕΙΠΕ: “ΑΝ η Ελλάδα τότε απειλούσε με την έξοδόν της, ή όντως έβγαινε, από την Ευρωπα’ι’κή Ένωση και το ευρώ, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για όλους μας!”

ΚΑΙ εσυνέχισε: “Σήμερα είμαστε για να το αντιμετωπίσουμε, χωρίς συνέπειες”!!

ΕΙΝΑΙ δυνατόν ΤΟΤΕ να προβλέπεται και να δημοσιεύεται η σημερινή εξέλιξη, με τέτοια ακρίβεια, από το Αργοστόλι και τον γράφοντα, ενώ οι Φωστήρες των Αθηνών, είχαν ολική …”στραβωμάρα”;

ΕΓΡΑΦΑ… εκραύγαζα ΤΟΤΕ, πριν από επτά χρόνια: Κάνετε κάτι ΤΩΡΑ, με τους συν–ευρωπαίους μας! ΠΡΙΝ παρασκευάσουν το αντίδοτο στο δηλητήριο, που γι’ αυτούς λέγεται… “Ελλάδα”!

ΜΗ τους δώσετε τον χρόνον, εφώναζα! ΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ για κάτι σοβαρό και θα το λάβετε! Επ’ αγαθώ της Χώρας και του λαού μας!! Τώρα! Σήμερα! Όχι αύριο!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Με άθλιες ενέργειες ηγετών μας και γενικότερες, κομματικές και όχι μόνον, ηλιθιότητές μας, τους τον …δώσαμε!

ΕΙΧΑΝ το “αντίδοτον” πλέον! Ήμασταν στο έλεός τους!

ΑΣ ΜΗΝ …αλληλο-δουλευόμαστε! Ό,τι θέλουν, όπως θέλουν, όσο θέλουν πλέον και προ πολλού …μειώνουν! Ό,τι θέλουν μας κάνουν! Όπου, όπως θέλουν, μας σύρουν! Σιδηροδέσμιους!

ΚΑΙ …κρεμασμένους στις Πλατείες μας και ανά την Επικράτειάν μας να μας θέλουν …αρκεί να το εκφράσουν και…θα γίνει! Εδώ που εφθάσαμε! Όπως εφθάσαμε! Με όποιους και με όσους!

ΜΑΚΑΡΙ να είχα διαψευσθεί! Μακάρι! Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκα!!