ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ θα τελειώσει! Σπίτια, μαγαζιά, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, θέατρα, γήπεδα και αεροδρόμια θα κατασκευαστούν πάλι, αυτοκίνητα και λεωφορεία θα γεμίσουν του δρόμους εκ νέου, αλλά πέραν των χιλιάδων φονευθέντων στρατιωτών, και οι ουκ ολίγοι αδικοχαμένοι άμαχοι, τα νήπια, τα παιδιά γενικότερα, οι νέοι και οι γέροι, δεν πρόκειται να …αναστηθούν!

➙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ, με τον σκληρότερο τρόπο, τόσες πολύτιμες, τόσο πολλά υποσχόμενες ανθρώπινες ζωές!

➙ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ κατά του Ανθρώπου, ο Πόλεμος! Κατάρα η οποία θα συνεχίσει να βασανίζει ανθρώπους επί μακρόν, μετά την λήξη και τούτου του πολέμου, όπως τον «ζούμε» καθημερινά, αφού ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ», ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ τέτοιος, αυτός που αναπόφευκτα «συνοδεύει» τον πρώτον, θα συνεχισθεί και δη επ’ αόριστον, με «πρωταγωνίστριες» τις απίστευτα άπληστες, συνήθως εκμεταλευόμενες παρόμοιες «ευκαιρίες», τις Παγκόσμιες Δυνάμεις Διακίνησης Απαραίτητων Αγαθών!

➙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, με ασυγκρίτως πολλά περισσότερα ανθρώπινα θύματα, παρά τις καλοπροαίρετες ανακοινώσεις, των κρατούντων τις Τύχες μας στα χέρια τους!

➙ ΘΥΜΑΤΑ για τα οποία όμως, μάλλον δεν θα διαβάζετε ή θα ακούτε πολλά, αφού, σε κανένα «Πιστοποιητικό Θανάτου» δεν πρόκειται να αναγράφεται η εν κατακλείδι ολική αδυναμία τους να προμηθεύονται τα -απλησίαστα πλέον- βασικά αγαθά απλής επιβίωσής τους, ως αιτία μοναδική, του τόσον άδικου, τόσον οδυνηρού τέλους της ζωή τους!!!