Ο «Αγιος Λουκάς» ευχαριστεί

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Αρωγής Ασθενών Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Αγιος Λουκάς ο Ιατρός (Συμφερουπόλεως) ευχαριστεί θερμά:

1] Τoυς κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟ &ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗ για το ποσόν των 100 € στην μνήμη ΚΟΛΩΝΙΑ ΝΙ.

2] Τα τέκνα και τα εγγόνια του ποσόν 500 €

3] Την κα ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ για το ποσόν των 50 € στην μνήμη ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΠΑΥΤΗ

4] Tην κα ΜΗΛΛΑ ΠΗΓΗ για το ποσόν των 150 €

5] Την κα ΜΗΛΛΑ ΠΗΓΗ για το ποσόν των 30 €

6] Τον κ. ΜΗΛΛΑ ΠΑΥΛΟ για το ποσόν των 50 €

7] Την κ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥ για το ποσόν των 50 €

8] Τον κ.ΕΥΓΕΝΙΟ ΔΕΛΑΤΟΛΑ για το ποσόν των 20 €

9] Την κα ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ για το ποσόν των 50 €

10] Τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ για το ποσόν των 150 € στην μνήμη ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΠΟΖΑ-ΜΗΛΛΑ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ

Α] Την εταιρία ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (Κοκύλια) (ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ-ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ ΟΕ) για την χορηγία σε χρώματα και κουρτινόξυλα για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Β] Την κα ΑΣΠΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ για την δωρεά υφάσματος που χορηγήθηκε στο 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αργοστολίου για την κατασκευή σκηνής θεάτρου.

ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ότι, ήδη ευρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση χρημάτων για την αντικατάσταση όλης της εγκατάστασης ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Αργοστολίου, το κόστος της οποίας ανέρχεται περίπου στις 26.000 ευρώ+φπα.

Για τον λόγο αυτό ΕΚΠΟΙΕΙ ισόγειο διαμέρισμα εμβαδού 60 τμ στα Κουρκουμελάτα, στην εξαιρετική τιμή των 35.000 €, με απεριόριστη θέα στην Ζάκυνθο. Πληροφορίες τηλ.69 366 18 208.

Επίσης ενημερώνει, ότι ολοκληρώνεται με κουρτίνες η ανακαίνιση του χώρου αξονικού τομογράφου και υπερήχου, ενώ παραλήφθηκε σε υπερμεγέθη μεταλλική συσκευασία το μηχάνημα φακοθρυψίας του οφθαλμολογικού χειρουργείου, στο οποίο οι επεμβάσεις καταρράκτη, θα αρχίσουν περί τον μήνα Ιούνιο.