Ο Αλέξανδρος Σαρικάς, η 2η μεταγραφή του ΝΕΟΛ εν όψει Γ΄Εθνικής

Αλέξανδρος Σαρικάς

Eναν εξαιρετικό σκόρερ βάζει στο ρόστερ του ο ΝΕΟ Ληξουρίου, κάνοντας δικό του τον Αλέξανδρο Σαρικά και καθιστώντας ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του εν όψει της Γ’ Εθνικής.

Η επόμενη σεζόν βρίσκει του ΝΕΟΛ στη Γ’ Εθνική και η ομάδα της Κεφαλονιάς κάνει προσεκτικές κινήσεις, ώστε να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο. Στην προσπάθεια τους αυτή, οι Ληξουριώτες θα έχουν «σύμμαχο» έναν εγνωσμένης αξίας σκόρερ των εθνικών κατηγοριών, τον Αλέξανδρο Σαρικά.

Σύμφωνα με το basketa.gr, ο 37χρονος καλαθοσφαιριστής έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του για την επόμενη χρονιά, έχοντας επανέλθει από μία σεζόν με πολύ καλές επιδόσεις με την ΕΑ Πατρών, αν και ο στόχος της παραμονής δεν επιτεύχθηκε στη Γ’ Εθνική. Νωρίτερα, ήταν για δύο χρόνια ο ηγέτης της Ακράτας, τελειώνοντας την περίοδο 2016-2017 στη σουηδική Τρέλεμποργκ μετά την αποχώρησή του από το σύλλογο. Η νέα του πρόκληση τον βρίσκει στο Ληξούρι, με τις δύο πλευρές να έχουν ως κοινό σημείο τη «δίψα» για μια διάκριση.


Μεγάλη επιτυχία στη συναυλία του ΝΕΟΛ


Η συναυλία του περασμένου Σαββάτου με Λάκη Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη, Μηλιώκα και Ζιώγαλα, που συνδιοργάνωσε η ΚΕΔΗΚΕ με τον ΝΕΟΛ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τόσο καλλιτεχνικά – αφού οι τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστούμε για αυτό – όσο και σε επίπεδο συμμετοχής του κόσμου, αναφέρει ο ΝΕΟΛ στην ιστοσελίδα του.

Και συνεχίζει:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να εξασφαλίσει τους πόρους που θα της επιτρέψουν μια πετυχημένη παρουσία στα παρκέ της Γ’ Εθνικής.

Hδη, από τις μέρες των μπαράζ, οι φίλαθλοι του Ληξουρίου αγκάλιασαν την προσπάθεια και αρκετοί νέοι άνθρωποι πλαισίωσαν την Διοίκηση του Συλλόγου, δίνοντας κουράγιο στους «παλιούς» και πνοή στον αγώνα για την πληρέστερη σε κάθε επίπεδο προετοιμασία της ομάδας μας!

Θέλουμε ο ΝΕΟΛ να συνεχίσει να λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια, έχοντας πλέον την μεγάλη ευθύνη της αθλητικής εκπροσώπησης της Κεφαλονιάς σε εθνικό επίπεδο.

Η επίγνωση αυτής ακριβώς της ευθύνης, είναι που μας κινητοποιεί καλοκαιριάτικα όλους εμάς. Eχουμε ήδη ξεκινήσει τις μεταγραφές, θα κυκλοφορήσουν άμεσα οι αριθμημένες «ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και γίνονται οι επαφές σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά για διαφημιστικές πινακίδες.

Ο ΝΕΟΛ ως εκπρόσωπος του νησιού μας στη Γ Εθνική προχωράει βήμα-βήμα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα πούμε σύντομα.

Στιγμιότυπο από τη συναυλία του ΝΕΟΛ