Ο Αλέξης Λυκούδης στην Εικοσιμία

Στην «οικογένεια» μας από χθες ο Αλέξης Λυκούδης, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Εικοσιμία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Εικοσιμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή, η 5η συνεχόμενη φετινή, η οποία τον ανεβάζει επίπεδο και τον κάνει πιο δυνατό στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που ως γνωστόν θα συμμετάσχει.

Καλωσορίζουμε, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου, τον Αλέξη Λυκούδη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, σίγουροι ότι θα δικαιώσει την επιμονή, αλλά και την επιλογή μας.

Ο Αλέξης είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός μέσος και αποκτήθηκε από τον Παλληξουριακό, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αλλά και για την γενικότερη συνεργασία μας.

Καλώς ήρθες Αλέξη στην οικογένεια του Α.Ο. Εικοσιμίας.

Eχει φορέσει σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην Γ’-Δ’ Εθνικη, εκτός του Παλληξουριακού, τη φανέλα σπουδαίων ομάδων μεταξύ των οποίων, Α.Ο.Κ.Ι, Α.Ε. Κεφαλληνίας, Α.Ο. Ανωγής και Α.Ο. Λειβαθώ.

Τέλος, να επαναλάβουμε ότι ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο προχωράει κανονικά για την ομάδα μας και όλα θα είναι έτοιμα και με κλεισμένο ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις που είναι σημαντικές»!