Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός στα Ομαλά

Την Τρίτη 19-01-2021 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ομαλών, κ. Σπύρο Ματιάτο, επισκέφτηκε τη Δημοτική Ενότητα Ομαλών.

Κατά την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα, σε βλάβες του επαρχιακού οδικού δικτύου, σε αθλητικούς χώρους της Δημοτικής Ενότητας καθώς και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού Ρομπόλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε στο οινοποιείο από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Γαλιατσάτο και τον Διευθυντή κ. Μπαζίγο τους οποίους και συγχαίρει για την εξαιρετική εικόνα του οινοποιείου, αλλά και τον νέο χώρο υποδοχής, τονίζοντας τη σημαντικότητα για την τοπική οικονομία φορέων όπως ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας, που έχει φτάσει τα 300 και πλέον μέλη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Η φετινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και για τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας. Όμως οι υποδομές, η οργάνωση και η εμπειρία που διαθέτουν τα στελέχη του Συνεταιρισμού αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία. Τα Κεφαλονίτικα κρασιά  γίνονται γνωστά παγκοσμίως και αυτό οφείλεται στα οινοποιεία, με επικεφαλής τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ