Ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής συγχαίρει τον ΑΣΕΑ για την άνοδο στην Α2 Εθνική

Σωτ. Κουρής

Ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θα θέλαμε από καρδιάς να συγχαρούμε τα δικά μας παιδιά, του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κεφαλληνίας, για την άνοδό τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών αλλά και την επί σειρά ετών άοκνη προσπάθειά τους που τους οδήγησε στην συγκεκριμένη επιτυχία. Είμαστε όλοι εξαιρετικά υπερήφανοι για το σθένος,την αυτοπειθαρχία και την επίπονη ευγενή τους προσπάθεια, που συνιστά παράδειγμα για όλους μας και προάγει τα αθλητικά ιδεώδη στον τόπο μας, προβάλλοντάς μας πανελληνίως.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στον κ. Πολυχρονη Πολίτση που τόσο από την θέση του ως Ομοσπονδιακός Προπονητής, όσο ως αθλητής και τώρα ως η ψυχή του ΑΣΕΑ Κεφαλληνίας και Ιθάκης ,μας προσφέρει υγιείς συγκινήσεις και όραμα.

Παράλληλα όλη η δράση και η πορεία του σωματείου, ενισχύει την διαπίστωση ότι πορευόμαστε με γνώμονα την συνεργατικότητα, την επιμονή, την υπομονή και την σκληρή δουλειά προς την κατεύθυνση εκείνων των στόχων που αναδεικνύουν τα νησιά μας και παρέχουν γόνιμες διεξόδους στα παιδιά μας.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 

 


Συγχαρητήρια της Περιφερειακής Αρχής στον ΑΣΕΑ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Νεολαίας Γιάννης Αρμενιάκος και σύσσωμη η Περιφερειακή Αρχή απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΑΣΕΑ) Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο οποίος στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 22-23/6/2024 που πέρασε, κατάφερε μια πολύ σημαντική επιτυχία, την άνοδο στη Α2 εθνική κατηγορία.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν το επιστέγασμα πολύ έντονης και σοβαρής προσπάθειας από όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, τους αθλητές, τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και αποδεικνύει ότι, στον αθλητισμό, όταν υπάρχει μεράκι και πολλή δουλειά μπορούν να έρθουν μεγάλες επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, παρά τα προβλήματα αθλητικών υποδομών που έχει η νησιωτική μας περιφέρεια.

Εκτός από την μεγάλη αυτή επιτυχία σε αγωνιστικό επίπεδο θα τονίσουμε ιδιαίτερα πόσο σημαντική είναι η ανάπτυξη του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε επίπεδο ακαδημιών με τη συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών σε πρωτοποριακά προγράμματα εκμάθησης πινγκ-πονγκ και ευχόμαστε ο σύλλογος να μεγαλώσει, να επεκταθεί και στα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας, να μας χαρίζει πάντα επιτυχίες οι οποίες θα αποτελούν κίνητρο για τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή και, στον βαθμό που το επιτρέπει το αυστηρό νομικό και δημοσιονομικό πλαίσιο, θα βοηθήσει τόσο τον ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης όσο και κάθε άλλον αθλητικό σύλλογο που διακρίνεται σε αγωνιστικό επίπεδο και ταυτόχρονα ωθεί τη νεολαία στον αθλητισμό.