Ο απόηχος της 19η Αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Συνεχίστηκε τη περασμένη Κυριακή με την 19η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 8ο όμιλο, με την Εικοσιμία να παίρνει στην έδρα της μια παλικαρίσια ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων από τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα μας ούτε αυτή την φορά κατάφερε, την ιστορική νίκη, αλλά και το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα! Όμως έκανε αυτό που έπρεπε έπαιξε με ψυχή και πάθος και σίγουρα χρειάζεται τον απόλυτο σεβασμό, από όλους μας και μόνο για την προσπάθεια που κάνουν όσοι απέμειναν να κρατήσουν όρθια την ομάδα τους.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας, την Κυριακή 26/2 η Ένωση Ερμιονίδας και πάλι εντός έδρας, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.

Οσον αφορά την 19η αγωνιστική του 8ου ομίλου, έχουμε 5 νίκες των γηπεδούχων, καμία των φιλοξενούμενων, ενώ είχαμε και 2 ισοπαλίες στους 7 αγώνες του προγράμματος.

Κατάθεση ψυχής των 13 “ηρώων” ποδοσφαιριστών της Εικοσιμίας, την Κυριακή το απόγευμα στα Φαρακλάτα και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, όπου κατάφεραν να πάρουν την 2η φετινή ισοπαλία τους απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, ούτε το ιστορικό γκολ, όμως με τον τρόπο που έπαιξε αυτή η ομάδα, αυτό το τελικό 0-0 είναι καλύτερο και από μια νίκη.

Εικοσιμία: (Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Κουμαριώτης (90’ Κούρτι), Korshumov(72’ Tanushaj), Στεφανάτος, Ντεντλάλα, Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Ντουκάι.

Αστέρας: (Μπ. Πετρίδης), Λαμπροπουλος, Παναγόπουλος (90+3’ Ρέτζος), Καρνιάτης, Κολλιάκος, Κότσαλης, Ρανδζής, Μπερδούσης (62’ Γεωργιάδης), Λειμονίτης, Krasi, Κολιόπουλος, Χρήστου.

Η επόμενη (20η) αγωνιστική (26/2/2019):

  •  Εικοσιμία-Ερμιονίδα
  •  Αμβρυσσέας Διστόμου-Υπατο
  •  Αστέρας Βλαχιώτη-Παναργειακός
  •  Πάμισος Μεσσήνης-Ασπρόπυργος
  •  Λέρνα-Πελλάνα
  •  Μανδραϊκός-Καλαμάτα
  •  Παναρκαδικός-Καταστάρι Ζακύνθου.