Ο ΑΣΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Κλειστό

Με την ευχή το 2018 να είναι μία καλή χρονιά για όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο ΑΣΚ, έκοψε την Δευτέρα το απόγευμα, στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν, ο αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος, μαζί με τον αρχιμανδρίτη π. Κυπριανό και έκοψαν μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΣΚ κ. Θανάση Μουίκη, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και η οποία έφερε τεράστιες επιτυχίες στο Σύλλογο, τόσο από την ανδρική ομάδα, όσο και από τις υποδομές. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο και ζήτησε την στήριξη της ομάδας από όλους.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος και ο Γιάννης Βαρούχας εκ μέρους της βουλευτή Κεφαλονιάς, ενώ το παρών έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γεωργόπουλος.

Τα τέσσερα φλουριά από τις πίτες, είχαν και αξιόλογα δώρα, όπως μία μπάλα μπάσκετ, μία δωρεάν δίμηνη συνδρομή στα Τμήματα υποδομής του Συλλόγου, καθώς και δύο δωροεπιταγές αξίας 75 ευρώ η κάθε μία για αγορές στο κατάστημα Istante στο Αργοστόλι.

Ο κ. Μουίκης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα το κατάστημα Istante για τα δώρα του. Τυχεροί ήταν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΑΣΚ, Άλκηστις Στάβερη, Χρήστος Πλέσσας, Μαργαρίτα Ραυτοπούλου και Μιχάλης Μπίτας.

Και του χρόνου!