Ο Βαγγέλης Λουκέρης για το hotspot που σχεδιάζεται για το Ληξούρι: Πέστε μας, κύριοι, τι γίνεται!

Β. Λουκέρης

Στο χθεσινό μας πρωτοσέλιδο για το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων που σχεδιάζεται να στηθεί στο Ληξούρι, αναφέρεται η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο δ.σ. Ληξουρίου και τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ διαφαίνεται η επιθυμία η επιλογή ορισμένων για την δημιουργία hot spot στον Δήμο Ληξουρίου.

Ίσως αυτή η επιλογή των αρμοδίων αποφασίσθηκε για να μην υστερήσουν οι νυν διοικούντες σε αναπτυξιακά μέτρα (σε σχέση με τους προηγούμενους) για την σεισμόπληκτη Παλική.

Για  να αποδώσουμε στον Καίσαρα τα του Καίσαρος ρωτάμε:

  • Τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κατσιβέλη έαν έχει ενημερωθεί για το θέμα και ανεξαρτήτως πάντων ποια είναι η θέση του εάν τεθεί τέτοιο θέμα
  • Την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κρατσα Τσαγκαροπούλου και κατ επέκταση τους αντιπεριφερειάρχες κ. Τραυλό και Κουρή, εάν είναι κοινωνοί αυτής της πληροφορίας  και ποιά είναι η θέση τους στο θέμα.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ρωτήσουμε κάθε αρμόδιο με ποιά κριτήρια προωθούν την δημιουργία αυτού του κέντρου στο Ληξούρι, άν και εφ όσον, ευσταθεί η πληροφορία.

Ληξούρι 4 Οκτωβρίου 2019

Βαγγέλης Λουκέρης

Δημοτικός Σύμβουλος

τέως πρόεδρος ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Πάταγο έκανε και το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» με το Hotspot που πάνε να στήσουνε στο Ληξούρι
O δ.σ. Ληξουρίου Βαγγέλης Λουκέρης που ρωτά τους υπευθύνους για το θέμα