Ο Βαγγ Ματσούκης για το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης»

Ο Καθηγητής  κ. Ευάγγελος Ματσούκης, Σύμβουλος Μεταφορών του Περιφερειάρχη Αττικής σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» που ανακοινώθηκε πρόσφατα, αποτελεί μιαν ευχάριστη είδηση στη δύσκολη περίοδο που θα ακολουθήσει την πανδημία, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και όλη η χώρα  θα χρειαστούν επανεκκίνηση.

Θέλω από πλευράς μου να σταθώ στον ισχυρό συμβολισμό του ονόματος, αυτού δηλαδή  του συμπατριώτη  μου Κεφαλονίτη Αντώνη Τρίτση που υπήρξε εν τέλει ένας υπερκομματικός ριζοσπάστης πολιτικός, με οράματα πολύ  μπροστά από την εποχή του.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Πατούλη ας θεωρηθεί βέβαιο ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την 100% αξιοποίηση των δυνατοτήτων  του νέου Αναπτυξιακού προγράμματος  προς όφελος της Αττικής και των  66 Δήμων της».