«Ο βασιλιάς των Λιονταριών»

Η Παιδική Παράσταση Του Χειμώνα “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ”  θα ανεβεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ” σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρες 17.15 και 19.15.

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λύκο και τα 7 Κατσικάκια και την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον Μάγο του Οζ και Την Χιονάτη με τους 7 Νάνους σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας  και ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

“Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ”

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο βασιλιάς των ζώων έχει μεγαλώσει πια και ψάχνει τον διάδοχό του. Έτσι στέλνει κάλεσμα σε όλα τα ζώα της ζούγκλας να μαζευτούν στην οδό Λεόντων. Ο Ελέφαντας, η Ζέβρα, η ρινόκερος, η τίγρης, το ελάφι κι η μαϊμού καλούνται μέσα από διάφορες δοκιμασίες να αποδείξουν στον βασιλιά πως είναι άξιοι διάδοχοι του θρόνου. Τι θα γίνει όμως όταν οι υποψήφιοι θα έρθουν αντιμέτωποι; Θα αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες; Θα τηρήσουν το ευ αγωνίζεσθε; Θα προσφέρουν την βοήθειά τους όποτε χρειαστεί; Θα επιδείξουν τις αρετές που πρέπει να έχει ένας βασιλιάς; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος βασιλιάς; Το σίγουρο είναι πως η ζούγκλα δεν μπορεί να μείνει χωρίς βασιλιά…Η sυνέχεια επί Σκηνής !

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ.

Κείμενο-Σκηνοθεσία:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Κοστούμια: ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Ζωγραφική: ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Κρατήσεις-Πληροφορίες: 6974797109

Προπώληση: 8€

Ταμείο Θεάτρου: 10 €

* Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας

Προπώληση: COPYLAND – ΤΗΛ 26710 24995 και ΘΕΑΤΡΟ «ΚΕΦΑΛΟΣ» – τηλ: 2671025600

Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ – INFO – 6974797109

VIVA.GR