Ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος κράζει τον «υπαλληλικό αδάμαντα» του Θεόφιλου

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ: Ο άνθρωπος που δεν τρώει, δεν πίνει, δεν κοιμάται αλλά τα δίνει όλα για τον Δήμο.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που σε αφοπλίζουν. Πραγματικά δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί στον υπάλληλο – φαινόμενο του Δήμου Αργοστολίου, τον τεχνολόγο – τοπογράφο κ Γεράσιμο Φιλιππάτο, ο οποίος υπηρετεί με ένα τρόπο ασυνήθιστο, καθώς δεν καταλαβαίνει από ωράρια, έχει απαρνηθεί της γήινες απολαύσεις, θα λέγαμε με μια υπερβολή ότι δεν τρώει, δεν πίνει, δεν κοιμάται, αφού έχει αφιερώσει την ζωή του υπέρ του Δήμου Αργοστολίου και μόνον. Τέτοιους ανθρώπους πρότυπα, υπεράνω συμφέροντος και ταπεινών καταστάσεων, θέλουμε και προτείνουμε στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο που ζει αυτή την προσφορά από κοντά να μην δείξει πολίτικη σεμνοτυφία, επειδή ο ανωτέρω υπάλληλος είναι υποστηρικτής του, αλλά να φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο πρόταση παρασημοφόρησης του. Η κοινωνία μας χρειάζεται πρότυπα και όταν πρόκειται για αδαμάντινους δημοτικούς υπαλλήλους κανείς δεν μπορεί να πει όχι ακόμη και εάν πολιτικά διαφωνεί μαζί τους π χ εγώ είμαι ΝΔ ενώ ο κύριος Φιλιππάτος ανήκει σε άλλο χώρο – γνωστό σε όλους.

ΥΓ1: Την παραπάνω πρόταση μου την θέτω υπό δημόσια διαβούλευση και μπορούν να πάρουν θέση επί αυτής και γνωστά site πχ kefalonia magazine ή δημοσιολογούντες στο face book όπως πχ Κostas Stellatos.

ΥΓ2: Μια άλλη ιδέα θα ήταν στα πλαίσια της τοποθέτησης των αγαλμάτων της Έφης Σπηλιώτη «Ωκεανίδων – Νηρηίδων», στο κέντρο του όμορφου αυτού συμπλέγματος να τοποθετηθεί δίπλα στην προτομή- κεφαλή του Δημάρχου μας Θεόφιλου Μιχαλάτου και μια ανάλογη κεφαλή του άξιου αυτού δημοτικού υπαλλήλου. (Για την ιδέα μου αυτή δεν διεκδικώ καμιά αμοιβή, δώστε και τα 35.000,00 ευρώ στους συμβούλους που θα πληρωθούν για να συμβουλεύσουν τον Δήμαρχο μας που ακριβώς στο Αργοστόλι θα τοποθετηθεί η ανωτέρω συλλογή).

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

δικηγόρος, στέλεχος της δημοτικής παράταξης

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη