Ο Γερ. Κόκκινος με τον Στ. Σπαθή

Ο Πυργισιάνος και ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Πυργίου “Ο Αίνος” επιχειρηματίας Γεράσιμος Κόκκινος (φωτό), συστρατεύθηκε στο πλευρό του Στέλιου Σπαθή και κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του νέου Δήμου Σάμης με το Συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, ο Γεράσιμος Κόκκινος αναφέρει:

Πάντα πίστευα ότι ένας Δήμος πρέπει να είναι για όλους τους πολίτες και όχι περιορισμένος κάτω από σημαίες και χρώματα. Έτσι, μετά την πρόταση του Στέλιου Σπαθή να συμμετέχω στον συνδυασμό του “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω κι εγώ ένα λιθαράκι στον εγκαταλελειμμένο Δήμο Σάμης.

Δυο λόγια για μένα:

Γεννήθηκα το 1948 από τον Στάθη και την Βιργινία στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Σιβιτανίδειο Σχολή Αθηνών με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου εργοδηγού. Με αυτό το αντικείμενο ασχολήθηκα για λίγο καιρό μέχρι που μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω στον χώρο του εμπορίου, τον οποίο υπηρέτησα για 45 χρόνια. Με την γυναίκα μου Ελένη αποκτήσαμε 3 παιδιά και 5 εγγόνια. Υπήρξα ενεργό μέλος του Συλλόγου του χωριού μου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ Ο ΑΙΝΟΣ» και πρόεδρός του τα τελευταία 16 χρόνια.

Η πολυετής ενασχόλησή μου με τον Σύλλογο με έκανε να γνωρίσω τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μου. Ως Σύλλογος, στον βαθμό που ήταν δυνατόν, μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε κάποια από αυτά.

Με εκτίμηση

Γεράσιμος Κόκκινος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

για τον Δήμο Σάμης

  •  Ο “Η” εύχεται στον Γεράσιμο Κόκκινο καλή επιτυχία!