Ο Γνήσιος πάει για βουλευτής και τα «ψάλλει» σε Θεόφιλο και Καππάτο

Aλ. Παρίσης

Μετά από αφωνία δύο (και) ετών εμφανίστηκε στα τοπικά δρώμενα ο Αλέξανδρος Παρίσης και μάλιστα με ηχηρό τρόπο!

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει είναι εδώ!

Η πρώτη ισχυρή παρουσία του επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» μετά τις εκλογές του 2019 συνοδεύτηκε με μια ηχηρή επίθεση στον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο που εξέπληξε φίλους και εχθρούς και μάλιστα για να αποδείξει ότι «δεν έχει φάει τα ψωμιά του» εμφανίστηκε με σύγχρονο τρόπο μέσω facebook!!!

Το δε θέμα αυτής της πρώτης πολιτικής παρέμβασης του Αλέξανδρου Παρίση έχει να κάνει με την κορωνίδα της επικαιρότητας, την κατάσταση στο χώρο της υγείας και την ανευθυνότητα γι’ αυτόν του Μιχαλάτου!

Τα χώνει λοιπόν κατευθείαν και δίχως περικοκλάδες στον Θεόφιλο που μέχρι τώρα τον είχε στο απυρόβλητο!

«Η ανευθυνότητα σας κ. Δήμαρχε είναι πρωτοφανής στα χρονικά της Κεφαλονιάς αφού το μόνο που δείχνει να σας απασχολεί είναι οι εκλογές και ενώ η κατάσταση στο χώρο της υγείας έχει φτάσει στο απροχώρητο»!!!

Βαριές κουβέντες για τον δήμαρχο που μέχρι τώρα δεν έχουν εκστομιστεί από κανέναν!

Κάθε λέξη του Παρίση είναι και μια μαχαιριά στην αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του Θεόφιλου!

Και εν ολίγοις καταγγέλλει πως ενώ το σύστημα υγείας, μετά και την παραίτηση της αναισθησιολόγου καταρρέει, «ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ασχολείται μανιωδώς με τις εκλογές του εμπορικού συλλόγου έχοντας ως μοναδικό ενδιαφέρον τις ψήφους»!!!

Κάπως έτσι ο Γνήσιος έδωσε και την είδηση της ενεργούς ανάμιξης του Θεόφιλου στα εκλογικά του Εμπορικού Συλλόγου και μάλιστα την ώρα που «φλέγεται το σύμπαν» στην Κεφαλονιά με την κατάρρευση του υγειονομικού συστήματος!

Ταυτόχρονα η πρώτη (και σίγουρα όχι η τελευταία) ανακοίνωση του Παρίση έχει και δεύτερο αποδέκτη: Τον βουλευτή Παναγή Καππάτο!

Και αυτό το στοιχείο είναι που δίνει και το στίγμα των πολιτικών προθέσεων του Παρίση για το μέλλον του!

Κάνει επίθεση στον θεσμικό του αντίπαλο τον δήμαρχο για ανευθυνότητα, όχι για ένα θέμα αποκλειστικά του Δήμου, αλλά γενικότερο που ακουμπάει και τον βουλευτή! Την υγεία!

Οι πολιτικές λοιπόν προθέσεις του Παρίση με την αιφνιδιαστική παρέμβασή του και με τα πρόσωπα αλλά και το θέμα που επέλεξε, είναι αυτές που πριν λίγες ημέρες (την περασμένη Πέμπτη 7 του μήνα) με το πρωτοσέλιδο του «Η» και από τον Κοσμο-πολίτη προβλέφθηκαν:

Ο Γνήσιος είναι εδώ και βαδίζει για την Βουλή!