Ο Γνήσιος στην έκθεση του Ανδρέα Κωνσταντάτου

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παρίσης, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του φίλου και γνωστού δημοσιογράφου, Ανδρέα Κωνσταντάτου, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.

Στο πλευρό του βρίσκονταν ο φίλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”, επιχειρηματίας, Σπύρος Γασπαρινάτος και ο γνωστός δικηγόρος και επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γιάννης Λυκούδης.

Ο κ. Παρίσης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συνομιλήσει με τους παρευρισκομένους, επισημαίνοντας τη σημαντική συνεισφορά τέτοιων πρωτοβουλιών στον πολιτιστικό πλούτο του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό επανέλαβε τη δέσμευσή του για την προώθηση και ανάδειξη του πολιτισμού και της πολιτιστικής παράδοσης των νησιών μας, καθώς και για τη στήριξη των τοπικών καλλιτεχνών, των οποίων η προσφορά στην προσπάθεια αυτή είναι ανεκτίμητη.

  • Το “παρών” στην μεγάλη εορτή του Πόρου, ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης, μαζί με φίλους και συνεργάτες του.

Ο κ. Παρίσης έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες και τους επισκέπτες που είχαν κατακλύσει το χώρο της γιορτής, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους ζητήματα και ανάγκες της περιοχής.

Η διοργάνωση της γιορτής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πόρου “Ο Πρόνησος” ήταν πραγματικά άψογη. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εξαιρετικά εδέσματα, με τον μουσικό τόνο να τον δίνουν οι εξαιρετικοί Νάσια Κονιτοπούλου και Άγγελος Ανδρεάτος.

Πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο Ασπασία Σεριάτου και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου “Ο Πρόνησος” για την υπέροχη βραδιά και την εξαιρετική διοργάνωση.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού μας.

Χρόνια πολλά!

Εκ του γραφείου τύπου