Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας παρέλαβε το ασθενοφόρο για την Ιθάκη

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί έγινε η τελετή παραλαβής ασθενοφόρου για τις ανάγκες της Ιθάκης, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, του Δημάρχου Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, του Έπαρχου Ιθάκης κ. Θανάση Λιβιτσάνη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το ασθενοφόρο προέρχεται από δωρεά του επιχειρηματία και φίλου της Ιθάκης κ. Γιώργου Ρόκα, μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αυτό τον τρόπο η Ιθάκη ενισχύεται με δεύτερο ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών του νησιού. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρόκα για την ευγενική χειρονομία. Η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την κάλυψη αναγκών στο χώρο της υγεία, σε εξοπλισμό και υποδομές, παράγει θετικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε στον τόπο μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

  • Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το ίδιο θέμα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Γερ. Στανιτσας συμμετείχε σήμερα το πρωί στην τελετή παράδοσης του νέου ασθενοφόρου δωρεά της εταιρείας R ENERGY 1 μέσω τους πρόεδρου της Γεωργίου Ρόκα μετά από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Ένα χρόνιο αίτημα του Δημου και των κατοίκων της Ιθάκης, ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας με ασθενοφόρο, γίνεται πραγματικότητα μετά από ενέργειες του πρωθυπουργού και της εταιρείας R ENERGY 1.

Τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία αυτή συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου μας να θεμελιώσει κοινωνική πολιτική στον τομέα της υγείας και να αυξήσει τις παροχές υγείας προς τους δημότες μας.