Ο Δήμος Αργοστολίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Δήμος Αργοστολίου στο κέντρο Mythos + Estiasis στα Τραυλιάτα με την συμμετοχή πολύ κόσμου.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο αρχομανδρίτης Σπυρίδων Πετεινάτος, καθώς ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος απουσίαζε στην Αθήνα. Ακολούθως την πίτα έκοψε και ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, με επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής των Νησιών μας Παναγής Καππάτος, o αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, οι επικεφαλής των δημοτικών παράξεων «Ισχυρή Κεφαλονιά» Αλέξανδρος Παρίσης, «Κεφαλονιά Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός, της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος τόνισε ότι «για να πάει μπροστά ο Δήμος Αργοστολίου θα πρέπει και ο Δήμος και οι δημοτικοί υπάλληλοι να συνεργαστούμε και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η εκδήλωση αυτή δείχνει ότι το έχουμε καταφέρει και είμαστε εδώ για να φάμε, να πιούμε και να συζητήσουμε πώς θα χτίζουμε μαζί την επόμενη μέρα του Δήμου».

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι και χορό με την ορχήστρα των Ελευθερίας Εντουαρτς (τραγούδι), Γρηγόρη Βλαχούλη (στα πλήκτρα), Γρηγόρη Βαγγελάτο (μπουζούκι) και Λαμπρογιάννη Πεφάνη (βιολί).