Ο Δήμος Αργοστολίου στηρίζει το 32ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Αννα Πολλάτου»

Πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι συνάντηση μελών της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης ήτοι του Προέδρου της Ο.Ε. Σταύρου Μπασιαρδή, της Υπεύθυνης Συντονισμού και Προγραμματισμού, κας Ελένης Δαρδαμάνη και της Υπεύθυνης Οικονομικών Θεμάτων, κας Μαρίας Τσιλιμιδού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, κο Θεόφιλο Μιχαλάτο παρουσία του υπεύθυνου Αθλητισμού, κου Δημήτρη Κουμαριώτη σχετικά με θέματα που αφορούν τη 32η διοργάνωση του Φεστιβάλ Γυμναστικής «Αννα Πολλλάτου».

Τόσο ο κος Μιχαλάτος όσο και ο κος Κουμαριώτης άκουσαν με προσοχή τα όσα τέθηκαν επί τάπητος από τα μέλη της Ο.Ε. και διαβεβαίωσαν ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος Αργοστολίου και ιδιαίτερα η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. θα στηρίξουν τη φετινή διοργάνωση.

Τα μέλη της Ο.Ε. τόνισαν ότι η διοργάνωση έχει μεγαλώσει και έχει φτάσει πια σε τέτοιο επίπεδο που είναι υποχρέωση όλων μας και ιδιαίτερα των τοπικών αρχών και φορέων, η στήριξή της σε κάθε επίπεδο καθώς τα οφέλη για την Κεφαλονιά είναι πολλαπλά και μεγάλα.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ζήτησε και μια δεύτερη συνάντηση με τα μέλη της Ο.Ε. το επόμενο διάστημα προκειμένου να καταγραφούν και να δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς Δήμου Αργοστολίου.

Ευελπιστούμε στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων τόσο από το Δήμο Αργοστολίου όσο και από τις άλλες τοπικές αρχές.

Εκ της Ο.Ε.