Ο Δήμος Κεφαλονιάς στην Διεθνή Εκθεση Panorama World Festival, Travel-Taste-Culture

Σε συνέχεια των στοχευμένων δράσεων Τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς στις Σκανδιναβικές Χώρες, με τις οποίες ήδη υπάρχει κατευθείαν αεροπορική σύνδεση με το νησί και παρατηρείται σταθερά ανερχόμενο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον, ο Δήμος συμμετέχει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη διεθνή Εκθεση Panorama World Festival, Travel-Taste-Culture, που θα αναπτυχθεί στη Στοκχόλμη από 17 έως 18 Φεβρουαρίου 2018.

Τη γενικότερη επιμέλεια του Τουριστικού Περιπτέρου, που χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ) και αποτελεί χώρο προβολής όλων των Νησιών του Ιονίου, θα έχει ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Σταύρος Κουρής-Κορκός, ενώ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το νησί θα εκπροσωπήσει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Μία σειρά από παράλληλες υποστηρικτικές δραστηριότητες με θεματικές ενότητες την τοπική γαστρονομία, τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, τις πολιτιστικές δραστηριότητες του νησιού και τη θρησκευτική περιήγηση θα πλαισιώσουν τις εργασίες της Εκθεσης, ενώ συναντήσεις του κ. Κεκάτου, ως εκπροσώπου του δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση, με ταξιδιωτικούς δημοσιογράφους, πράκτορες Τουρισμού, tour operators και bloggers έχουν ήδη προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν.