Ο Δήμος Κεφαλονιάς στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Kεφαλλήνων στο Mόντρεαλ Kαναδά

Β. Κεκάτος

Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου διεξήχθει η κορυφαία ετήσια εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου Κεφαλλήνων στο Montreal του Καναδά.

O Πρόεδρός του Συλλόγου κ.Απόστολος Αγγούριας με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, μαζί με τον τ. Πρόεδρο τής Παγκόσμιας Oμοσπονδίας, κ. Ιωάννη Χιόνη και τον εν ενεργεία Πρόεδρο, κ.Διονύση Βλάχο, υποδέχθηκαν τον Α/Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ.Ευάγγελο Κεκάτο και τον συνόδευσαν στην Εκδήλωση Πολιτισμού του Συλλόγου, ο οποιος επι 63 συνεχή χρόνια προσφέρει σπουδαίο πολιτιστικο, κοινωνικό και φιλανθρωπικό εργο σε Καναδά και Κεφαλλονιά.

O κ.Κεκάτος απηύθυνε χαιρετισμό στην Εκδήλωση, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ.Αλέξανδρου Παρίση και αφού συνεχάρει τον κ. Αγγούρια για την σημαντική Εκδήλωση, ευχαρίστησε για την Πρόσκληση και για το συνεχές ενδιαφέρον των Oμογενών για το Νησί.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με παιδικά και νεανικά χορευτικά σχήματα, που εντυπωσίασαν με την καλλιτεχνική τους απόδοση.

Αύριο ο κ. Κεκάτος, θα έχει Σύσκεψη Εργασίας με το Συμβούλιο της Oμοσπονδίας και αμέσως μετά, συναντήσεις με Μέλη της Oμογένειας στα Γραφεία του Συλλόγου, για θέματα σχετικά με το Νησί και αφού παραχωρήσει συνέντευξη στα Oμογενειακά ΜΜΕ θα αναχωρήσει για την Κεφαλλονιά.

kek
Δύο φωτό από την παρουσία του Δήμου στον Καναδά

kek1