Ο Δημήτρης Κλωνής με τον Αλέξανδρο Παρίση

Ονομάζομαι Δημήτρης Κλωνής και είμαι γέννημα θρέμμα της Κεφαλλονιάς μας.

Ζω και εργάζομαι ως κομμωτής στο Αργοστόλι.

Είμαι πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών και όπως κάθε γονιός έτσι και εγώ θέλω για τα παιδιά μου ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη ποιότητα ζωής εδώ στο νησί μας.

Για αυτό πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ισχυρή Κεφαλονιά του Αλεξάνδρου Παρίση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ακούει τον άλλον, δίνει χώρο στη νέα γενιά να δημιουργήσει με φαντασία και φρεσκάδα.

Τον γνώρισα και τον συμπάθησα αμέσως. Ανθρώπινος, ανοικτός σε ιδέες, με χιούμορ, ντόμπρος, ένας από εμάς.

Ξέρω επίσης ότι διαθέτει όλες εκείνες τις ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας μπροστά, με ένα πρόγραμμα έργων και εκσυχρονισμού των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος στους πολίτες του.

Με τον Α. Παρίση ο Δήμος μας τα επόμενα πέντε χρόνια, θα έχει την ευκαιρία να κάνει την πόλη μας, λειτουργική, καλύτερη, ομορφότερη, με δουλειές, ώστε τα παιδιά μας να μείνουν εδώ και να δημιουργήσουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας σ αυτή την προσπάθεια, ώστε να συμβάλω και εγώ στη δημιουργία μιας Κεφαλονιάς που ονειρεύομαστε για μας και τα παιδιά μας. Έτσι ώστε η νέα γενιά να έχει λόγο, να συμμετέχει, να αποφασίζει για να δημιουργήσει το μέλλον της.