Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (ΔΕΝ) ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ!

Θ. Μιχαλάτος

Με το γνωστό σλόγκαν «Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει» εκδόθηκε μετά από πολύ καιρό Δελτίο Τύπου «εκ του Γραφείου του Δημάρχου».

ΟΧΙ για να ενημερώσει για το πόσα έβγαλε από το πάρε δώσε από τη δωρεά στο Νοσοκομείο των δύο μισθών του και της επιχορήγησης των ιδιοκτησιακών του μέσων από τη λίστα Πέτσα!

ΟΧΙ για να ενημερώσει αν είναι ηθικά σωστό να δίνει απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ με την υπογραφή του ως δημάρχου και προέδρου του Λιμενικού Ταμείου σε υποψήφιους-συνεργάτες του!

ΟΧΙ για να ενημερώσει αν ήταν νόμιμη ή όχι η απευθείας ανάθεση του γεύματος στους απασχοληθέντες στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ΧΥΤΥ στην επιχείρηση των αδελφών στελέχους της ΕΔΑΚΙ και η υπογραφή της σύμβασης από πρόεδρο Κοινότητας!

ΟΧΙ για να ενημερώσει γιατί δεν δίνει στη δημοσιότητα τα emails της ψηφοφορίας για την περιβόητη απόφαση να ελλιμενιστεί το πλοίο για να εκφορτώσει τις ανεμογεννήτριες και γιατί παραμένει παρά την απόφαση 19 ημέρες!

ΟΧΙ για να ενημερώσει γιατί «το έσκασε σαν κλέφτης» στο τελευταίο συμβούλιο όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες!

…αλλά για …τη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης τη μέρα του Αγίου και την προσφορά την εικόνα που του έκανε!!!

Σταματάμε εδώ αφού έτσι κι αλλιώς ο κατάλογος της ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ του Θεόφιλου είναι ατελείωτος… και θα επανέλθουμε!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ