Ο επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδόσης της Levante Ferries και του 11880, στο Αργοστόλι

Από προχθές το βράδι βρίσκεται στο Αργοστόλι ο κ. Γιώργος Θεοδόσης, από τους ιδιοκτήτες της LEVANTE FERRIES και του 11880, σε οικογενειακές διακοπές με τη σύζυγό του Τερέζα, τα παιδιά τους και φίλους. Είναι η καθιερωμένη τους καλοκαιρινή επίσκεψη στο νησί μας, τα τελευταία χρόνια.

Η οικογένεια Θεοδόση έκανε σουλάτσο στο Λιθόστρωτο και στη Πλατεία, ο κ. Θεοδόσης συνομίλησε με Αργοστολιώτες που τον αναγνώρισαν και τον χαιρέτησαν, επισκέφθηκε το κεντρικό πρακτορείο της IONIAN GROUP στη Πλατεία και έκλεισε τη βραδιά του μουσικά με τον Ποέτα!!

Στο πρακτορείο της Πλατείας

Περιμένει υπομονετικά τη σειρά του να πει μια καλησπέρα στην υπάλληλο βάρδιας στο κεντρικό πρακτορείο της ΙΟΝΙΑΝ GROUP στην πλατεία Αργοστολίου.

Η συνάντηση με τον ποέτα!

Ο Γιώργος Θεοδόσης δηλώνει φανατικός της Επτανησιακής καντάδας και θαυμαστής του δικού μας κανταδόρου Μάκη Γαλιατσάτου, του «Ποέτα»! Οπως εκμυστηρεύτηκε στον ίδιον τον ψάχνει κάθε καλοκαίρι που έρχεται στην Κεφαλονιά, εφέτος τελικά έγινε η συνάντηση ..και οι αφιερώσεις του Ποέτα για τους Ζακυνθινούς επισκέπτες, έπεσαν σύννεφο!

Η συνέχεια της συνάντησης, κυριολεκτικά, επί της οθόνης (της TV), και σύντομα!!

(Kefaloniapress)