Ο επιχειρηματίας Μάκης Ραυτόπουλος στο Συνδυασμό του Στέλιου Σπάθη

Την κάθοδό στις εκλογές, ανακοίνωσε χθες ο Επιχειρηματίας (Makis Village-Αγία Ευφημία) και Ασφαλιστικός Σύμβουλος (Υδρόγειος Ασφαλιστική) Μάκης Ραυτόπουλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο FaceBook, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό του Στέλιου Σπαθή “Δημοτική Κίνηση-Ανοιχτοί Ορίζοντες”, γράφοντας:

«Γεννήθηκα, ζω και αγωνίζομαι στο αγαπημένο μας νησί. Βιώνω καθημερινά τις ευλογίες και τις δυσκολίες του όπως όλοι μας. Ζητώ την ψήφο σας επειδή με την ταπεινότητα, την ευπρέπεια και την εργασιακή ηθική που με διακρίνει, θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να βάλω ένα παραπάνω λιθαράκι στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Εμπιστεύομαι την εμπειρία και την ιστορία του Στέλιου Σπαθή και τάσσομαι στο πλευρό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος».

O Mάκης Ραυτόπουλος στο παρελθόν είχε διετελέσει μέλος του Συμβουλίου Περιοχής της Αγίας Ευφημίας και αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του τ. Δήμου Πυλαρέων.

Γνωρίζει τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες του νέου διευρυμένου Δήμου Σάμης (Σάμη-Πύλαρος-Ερισος) και έχει το «πακέτο» που έχει ανάγκη ο νέος Δήμος για την ανάπτυξή του.

Ανήκει στη Γενιά των Νέων Ανθρώπων με όραμα, όρεξη και τιμιότητα, δημιουργικότητα και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους.