Ο «Η» είναι πάντα εδώ!

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εκδότης-δ/ντής της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ xr.pap@hotmail.gr

ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ και Ζωοποιού Σταυρού σήμερα και η εφημερίδα μας σβήνει τα 26 κεριά των γενεθλίων της, καθώς εισέρχεται στο 27ο χρόνο της μεγάλης της διαδρομής.

ΗΤΑΝ μιά «σημαδιακή μέρα» για τον τοπικό και τον περιφερειακό Τύπο η 14η Σεπτεμβρίου 1991, όταν ξεκινούσε για την μακρινή του πορεία το «τρένο» του «Η».

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ μας συναντήσαμε πάμπολλα εμπόδια, αλλά τα ξεπεράσαμε όλα, δίνοντας καθημερινά αγώνες απ’ την πρώτη γραμμή του πυρός και τηρώντας πάντα το τετράπτυχο συμβόλαιο που υπογράψαμε με τον Αναγνώστη: Να δίνουμε τη μάχη για την Αλήθεια, τη Δημοκρατία, την Ελευθεροτυπία και τα Συμφέροντα των Νησιών μας.

ΣΗΜΕΡΑ, σε μιά πολύ δύσκολη εποχή, που η κρίση καταδυναστεύει τη Χώρα και η μία εφημερίδα -ακόμα και οι λεγόμενες «μεγάλες»- κλείνει μετά την άλλη, ο «Η» παραμένει μπροστά στις επάλξεις, πάντα με τη δική σας αγάπη και συμπαράσταση, αγαπητοί Αναγνώστες.

ΣΑΣ ευχαριστούμε για μιά ακόμα φορά για τη στήριξή σας και να ξέρετε ότι η στήριξη αυτή μας χαλυβδώνει, ώστε να έχετε κάθε μέρα στα χέρια σας μιά πραγματικά ανεξάρτητη εφημερίδα!