Ο «Η» επιστρέφει δριμύτερος από την Τρίτη 5 Μαΐου στην κανονικότητα

⦿ Με βάση τα νέα μέτρα, ο «Η» επανέρχεται δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης από Τρίτη 5/5.

⦿ Με 24 σελίδες και με πολύ πράμα, καθώς οι εξελίξεις στα νησιά μας διαγράφονται δυσάρεστες.

⦿ Οπως γράψαμε και την Τρίτη, η Κυβέρνηση χωρίς κανέναν διάλογο με τους τοπικούς Φορείς και σε στυλ …Παπαδόπουλου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», πάει να καταργήσει τη Διαδημοτική και το Φορέα Αίνου, δύο εμβληματικούς Οργανισμούς για τα νησιά μας.

⦿ Ομως μετά τα γενικό ξεσηκωμό και μετά το σάλο που ξέσπασε, η Κυβέρνηση προσπαθεί, εκ των υστέρων, να επιβάλλει τα περιβαλλοντοκτόνα σχέδιά της, με δήθεν διαλόγους και …ψευτοπροσφορές.

⦿ Εμείς, το ξαναλέμε: Δεν θα αποδεχθούμε τη διάλυση της Διαδημοτικής και του Φορέα Αίνου, δύο οργανισμών που στήθηκαν με κόπο και ιδρώτα στην Κεφλαονιά και αποτελούν πρότυπα για όλη την Ελλάδα και όχι μόνον.

⦿ Και ζητάμε από την τοπική ηγεσία ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ, πριν τα δύο αυτά εγκλήματα πάρουν σάρκα και οστά.

⦿ Γιατί μετά οι τοπικοί ηγέτες (βουλευτής, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.λπ.) θα είναι υπόλογοι απένταντι στην τοπική Κοινωνία και την Ιστορία.

⦿ Πρέπει η αντίδρασή μας να είναι αποφασιστική και θαρραλέα, γιατί έτσι όπως πάμε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στον τόπο μας.

⦿ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

⦿ Τα σχέδια της Κυβέρνησης που υπονομεύουν το μέλλον του τόπου μας, δεν πρέπει να περάσουν.

⦿ Και είπαμε: Μόνη υποχώρηση που μπορούμε να κάνουμε είναι μιά νέα Επτανησιακή Διαδημοτική με βάση τη δική μας Διαδημοτική και ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

⦿ Εμείς και μόνο εμείς, οι κεφαλονίτες και οι Θιακοί μπορούμε να δείξουμε στους Κερκυραίους και στους Ζακυνθινούς πως να ξεβρωμίσουν οι τόποι τους απ’ τα σκουπίδια!

⦿ Οχι αυτοί σε μας!

Ιβαν