Ο «Θεός» παρών στη μεγάλη φιέστα! Η Πρωταθλήτρια 21α νίκησε τον Εύγερο 1-0

Η μεγάλη φιέστα της Εικοσιμίας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις Κεραμειές, παρουσία μάλιστα και του μεγάλου σκόρερ του Ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμά Μαύρου.

Μπροστά στους φίλους της, η ομάδα της Λειβαθούς πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο της ιστορίας της και δεύτερο στα τρία τελευταία χρόνια.

Εναν τίτλο που παράλληλα της δίνει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στην αρχή το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα Juniors μεταξύ Εικοσιμίας-Διλινάτων.

Αμέσως μετά σειρά πήρε η φιλική αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με αντίπαλο την δευτεραθλήτρια Β’ Κατηγορίας Εύγερο.

Οι δυο ομάδες απελευθερωμένες από το άγχος των επίσημων υποχρεώσεων τους, έπαιξαν ελεύθερα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι νικητές αναδείχθηκαν οι «Πρωταθλητές» της Εικοσιμίας με σκορ 1-0, με ένα εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Αποστολάτος.

Η Εικοσιμία είχε και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Χρ. Φωκά.

Διαιτητής ήταν ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Βασ. Θωμά.

Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Σέσα, Διον. Πολλάτος, Μαρκαντωνάτος, Κουμαριώτης, Φωκάς, Αποστολάτος, Λογκόνης, Δημ. Πολλάτος, Παν. Κορσιάνος, Μπούσι, Αλ. Πολλάτος.

Επαιξαν και οι: Κούρτι, Ζαμπαύτης, Αντ. Κορσιάνος, Ντουκάι, Καπλάνης, Μπάμπης.

Εύγερος (Χ. Παπαναστασάτος): Πετεινάτος, Χρ. Παπαναστασάτος, Δρακάτος, Ψάλτης, Κ. Παπαναστασάτος, Μανωλάτος, Παππάς, Πολλάκης, Δήμου, Ε. Παπαναστασάτος, Κανάκης.

Έπαιξαν και οι: Πολλάτος, Κοσμάτος, Παπαγεωργίου.

Η Πρωταθλήτρια Εικοσιμία, που ανεβαίνει και Γ. Εθνική
Ο Θωμάς Μαύρος

Ο Θ. Μαύρος στο Κλειστό


O Θωμάς Μαύρος, λατρεύτηκε ως «Θεός» από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς, δεν παύει ωστόσο να προκαλεί δέος η παρουσία του και να είναι εξαιρετικά αγαπητός και στους …μπασκετικούς!

Ο ζωντανός θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του «Ποιος, Ποιος, Ποιος, ο Μαύρος “Ο ΘΕΟΣ”» βρέθηκε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη, έκανε «έκπληξη» στους μικρούς αθλητές του ΑΣΚ!

Μάλιστα, ο Θωμάς Μαύρος, εκτός από το ότι φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, τους μίλησε για το πώς το ταλέντο σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά να κάνουν έναν αθλητή να ξεχωρίσει!