Ο Θόδωρος «καρφώνει» τον Καμμένο ότι δεν τον ενημέρωσε για την επίσκεψή του!

Θόδωρος Γαλιατσάτος

Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώθηκαν τα εξής:

Επειδή με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου σε Οθωνούς και Ερείκουσα διατυπώθηκαν δια του τύπου σχόλια και ερωτηματικά για την μη παρουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι αυτό συνέβη εξ αιτίας του ότι η Π.Ι.Ν. ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε σχετική ειδοποίηση επίσημη ή ανεπίσημη εκ μέρους του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του γραφείου του κ. Υπουργού.

Η Π.Ι.Ν. επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι έχει στο κέντρο της προσοχής της τα μικρά νησιά του Ιονίου Πελάγους μεταξύ των οποίων τα Διαπόντια Νησιά κατέχουν δεσπόζουσα θέση λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών τους.

Προς τούτο άλλωστε και μετά από συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Αντιδημάρχους των Διαποντίων εστάλη προς τον ΥΕΘΑ κ. Καμμένο επιστολή με ημερομηνία 11/10/2016 (Α.Π.362/88429) και με τίτλο “ Συνεργασία υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δήμου Κέρκυρας για την ενίσχυση και ανάπτυξη των Διαποντίων Νήσων” , επιστολή που δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα και για την οποία δεν υπήρξε,μέχρι σήμερα (χθες), απάντηση.

 

υπ. Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος
υπ. Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος