Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε μούσι. Με νέο λουκ στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων είχε σήμερα στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου εμφανίστηκε με νέο λουκ. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ προφανώς λόγω καλοκαιριού που επιβάλλει λίγη χαλάρωση, εμφανίστηκε στη συνάντηση με γένια δυο-τριών ημερών τα οποία άλλαζαν κατά πολύ την εμφάνισή του.

Ωστόσο, δεν άλλαξε καθόλου το στιλ του ως προς την πολιτική του και την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν προκειμένω οι δικηγόροι.

Με νέο λουκ ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜε νέο λουκ ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜε γένια 2-3 ημερώνΜε γένια 2-3 ημερώνΜαζί με στελέχη του κόμματος συνομίλησε με τους δικηγόρους για τα προβλήματά τουςΜαζί με στελέχη του κόμματος συνομίλησε με τους δικηγόρους για τα προβλήματά τουςΕπί τάπητος τέθηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι σήμερα. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι σήμερα. Στην Πειραιώς, για τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Συντονιστική επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων. Στην Πειραιώς, για τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Συντονιστική επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων. Το νέο λουκ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το νέο λουκ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

(iefimerida.gr)