Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε από τη ΝΔ τον δήμαρχο Αργους Δημήτρη Καμπόσο. Μητσοτάκης: «Διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του»

Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος ο δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος.

«Oι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο λόγο από στελέχη της ΝΔ

Με προσωπική του ανάρτηση στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε τον λόγο που τον έκανε να διαγράψει τον κ. Καμπόσο διαμηνύοντας προς όλους ότι δεν θα ανεχθεί μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο:

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» έγραψε.

Επιθέσεις εναντίον Μπουτάρη από Καμπόσο

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος είχε κάνει προ ημερών ανάρτηση στο facebook με την οποία δικαιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη (σ.σ. είχε γράψει χαρακτηριστικά: αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ). Τότε είχε υποστηρίξει πως δεν είχε κάνει ο ίδιος το συγκεκριμένο σχόλιο, άλλα κάποιος από τους πολλούς συνεργάτες του που διαχειρίζονται τους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Σήμερα προχώρησε σε νέα χυδαία επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Βέβαια, το σημερινό βίντεο ο κ.Καμπόσος το κατέβασε σχεδόν αμέσως από τη σελίδα του στο facebook, όμως στη ΝΔ το είχαν ήδη πληροφορηθεί και η διαγραφή του ήταν πλέον βέβαιη.

Ο κ. Καμπόσος προχώρησε σε αντισημιτικά σχόλια λέγοντας ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι αρεστός των Εβραίων και… φοράει το καπελάκι.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.
Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι
», λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Όμως, δεν σταματά εκεί. Στο γνωστό «διάγγελμα» που κάνει κάθε Παρασκευή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απευθυνόμενος στους κατοίκους του δήμου Άργους-Μυκηνών, εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον «γέρο φουκαρά» και λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει ταραγμένο νου.

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές», λέει με στόμφο ο κ. Καμπόσος.

Αμετανόητος: Δεν διέπραξα έγκλημα για να ντρέπομαι

Ο Δημ. Καμπόσος εμφανίστηκε αμετανόητος για τις δηλώσεις του κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, που οδήγησαν στη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Ο δήμαρχος Αργους, σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι»

Η ανάρτησή του:

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι.

Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους.

Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ».

(iefimerida.gr)