Ο Κωστής Μαραβέγιας Live Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Στάδιο Αργοστολίου

Ο Κωστής Μαραβέγιας Μετά την τεράστια επιτυχία του χειμώνα με τα 24 sold out και τους περισότερους απο 15.000 θεατές στο μεγάλο αυτό ταξίδι στο PassPort Kεραμεικός αλλά και την τηλεοπτική παρουσία του στο The Voice of Greece εχει ήδη ξεκινήσει το μεγάλο του καλοκαιρινό ταξίδι απο άκρη σε άκρη της χώρας μετρώντας ήδη πολλά sold out σε Πάτρα , Τεχνόπολη κ.α.
Ο Κωστής έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες τόσο όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Το καλοκαίρι έρχεται λοιπον και μαζί με αυτό έρχεται και ο αγαπημένος μας Κωστής Μαραβέγιας να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει κανείς να χάσει.
Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά κυρίως την μουσική του επιστρέφει πάλι στην αγαπημένη του Πάτρα , εδώ και χρόνια τον πρώτο σταθμό της καλοκαιρινής του περιοδείας ωστε να μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τράγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτυ, οπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.
Τη Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Αργοστολίου , θα ζήσουμε ακόμα μια βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα.
Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες του “Καταστρώματος”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο.

Τιμή Προπώλησης 12 Ευρω       Τιμή στην Πόρτα 15 Ευρω

 

Προπώληση Εισιτηρίων

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ : CAFÉ BAR BAROQUE

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (τις εργάσιμες ημέρες & ώρες)

ΛΗΞΟΥΡΙ : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ HAPPY HOUSE

ΣΑΜΗ : ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ

 

                                                                                                                               Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

                                                                                                                   Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

                                                                                                                           ΚΩΝΣΤΑΝΤΆΚΗΣ AΓΓΕΛΟΣ