Ο Κώστας εκθέτει στο Παρίσι

Εγκαινιάστηκε με μεγάλη προσέλευση φιλοτέχνων, προσωπικοτήτων της τέχνης που δρούν στη Γαλλική πρωτεύουσα, διαπρεπών επιστημόνων και εγκωμιαστικά σχόλια και κριτικές, η ατομική έκθεση ζωγραφικών έργων σχεδίων και ποιημάτων του Κώστα Ευαγγελάτου στη γκαλερί του περίφημου le CENTRE DE SEVRES, στο Παρίσι.

Στην τωρινή έκθεση του ” OFFRANDES SECULAIRES “, ομότιτλη με την ανθολογία ποιημάτων του που έχουν αποδοθεί με επιτυχία στη γαλλική γλώσσα εκτίθενται ζωγραφικές συνθέσεις με μορφές και σύμβολα και σχεδιαστικά συμπλέγματα ωμάτων και εννοιών. Παράλληλα παρουσιάζεται με επιτυχία ή έκδοση με τα ποιήματα και τα σχέδια του από τις εκδόσεις “Sylloges”.

Σημαντική η παρουσία του Έλληνα καλλιτέχνη στο Παρίσι, καρδιά των σύγχρονων καλλιτεχνικών ζυμώσεων της Ευρώπης ειδικά τώρα που η κρίση έχει επιδράσει αρνητικά και όλα τα συναφή θέματα με την καλλιτεχνική δημιουργία.

Ακολούθησε κοκτέιλ ευγενική προσφορά ελληνογάλλων φίλων.

Η έκθεση λειτουργεί με είσοδο ελεύθερη για τους φιλότεχνους από τις 12.30 έως τις 20.00. (έναντι Bon Marché, Metro: Sèvres-Babylone, Paris).

www.gisi.gr/evangelatos